INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  UCRAINA

VIDEO Shevchenko a vorbit la superlativ despre români: „Mircea Lucescu ne ajută să progresăm!”

Andriy Shevchenko (44 de ani), selecționerul Ucrainei, a lăudat condițiile de la Voluntari și amintește meritele pe care Mircea Lucescu le are în crearea actualei generații. +5   FOTO
Andriy Shevchenko (44 de ani), selecționerul Ucrainei, a lăudat condițiile de la Voluntari și amintește meritele pe care Mircea Lucescu le are în crearea actualei generații.

Articol de , - Publicat miercuri, 09 iunie 2021 19:31 / Actualizat miercuri, 09 iunie 2021 19:36

Marele Andriy Shevchenko (44 de ani), selecționerul Ucrainei, a lăudat condițiile de la Voluntari și nu a uitat să sublinieze meritele pe care Mircea Lucescu le are în crearea generației calificate la Euro 2020. 

Shevchenko s-a acomodat excelent în România. A efectuat astăzi primul antrenament pe stadionul din Voluntari, apoi a susținut și o conferință de presă, în care a lăudat organizarea ireproșabilă dinaintea Campionatului European.

Shevchenko: „Cernat ne ajută cu toate”

„Am fost bine primiţi aici, suntem bucuroşi să fim la Bucureşti. Organizarea şi condiţiile de aici sunt foarte bune. Noi suntem în contact şi cu Florin Cernat, el ne ajută cu ce avem nevoie, este foarte amabil. 

E presiune, pentru că este faza finală a Campionatului European. Este nevoie de responsabilitate din partea jucătorilor, iar ei trebuie să se bucure de această presiune. Sunt mulţumit de cum a decurs pregătirea în aceste 21 de zile, am văzut prospeţime la jucătorii mei, aşa că sperăm într-un parcurs bun. 

Olanda nu are posturi unde să aibă slăbiciuni. Are jucători de calitate, însă noi ne vom concentra în special asupra jocului nostru. Nu am pregătit ceva special pentru vreun adversar anume”, a spus Shevchenko, într-o conferința de presă. 

VIDEO Shevchenko, mulțumiri pentru Lucescu: „Îi ajută să progreseze”

Dinamo Kiev, formație antrenată de Mircea Lucescu, dă 10 jucători la prima reprezentativă a Ucrainei. Selecționerul Andriy Shevchenko a amintit meritele lui „Il Luce”.

„Mircea Lucescu a făcut o treabă foarte bună în Ucraina, sunt două echipe care dau mulţi jucători la echipa naţională, Dinamo Kiev şi Şahtior Doneţk. Mircea Lucescu a lucrat la ambele echipe şi a reuşit lucruri importante cu amândouă. El îi ajută pe jucătorii ucraineni să progreseze. Lucescu a venit să ne salute şi s-a oferit să ne ajute cu ce am avea nevoie”, a spus Andriy Shevchenko. 

Programul meciurilor de la Euro 2020 la București

DATAMECI
13 iunieAustria - Macedonia de Nord
17 iunieUcraina - Macedonia de Nord
21 iunieUcraina - Austria
29 iunieOptime de finală: locul 1 grupa F vs locul 3 A/B/C

Citește și alte știri de la Euro 2020: 

VIDEO + FOTO Oaspete-surpriză la antrenamentul lui Shevchenko, la Voluntari: „Îi ajut cât pot pe ucraineni”

Bucureștiul e gata de EURO 2020 » Străinii sunt așteptați cu mici și bere în Centrul Vechi, dar și cu cocktail-uri fine

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
napocarepublic
napocarepublic  •  09 Iunie 2021, 19:59

Noi ii avem pe cici si Radoi ..Shevcenko este depasit

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close