INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  EURO 2021

Doar spectatori vaccinați pe Arena Națională, la Euro 2020! Florin Cîțu a aruncat astăzi bomba: „Asta e tendința”

Premierul Florin Cîțu a declarat că accesul pe Arena Națională, la meciurile de la Euro 2021, va fi permis doar persoanelor vaccinate.
Premierul Florin Cîțu a declarat că accesul pe Arena Națională, la meciurile de la Euro 2021, va fi permis doar persoanelor vaccinate.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 mai 2021 22:09 / Actualizat vineri, 14 mai 2021 11:05

Premierul Florin Cîțu a declarat că accesul pe Arena Națională, la meciurile de la Euro 2020, va fi permis doar persoanelor vaccinate. 

Arena Națională va găzdui 4 meciuri de la Euro 2020 iar un număr maxim de 13.000 de spectatori, adică 25% din capacitatea tribunelor „Arenei Naționale”, va putea asista la meciuri. Inițial, MTS a anunțat că accesul se va face pe baza unui test negativ, în ziua partidelor, dar Florin Cîțu vine cu o variantă nouă, potrivit Gov.ro.

Doar spectatori vaccinați pe Arena Națională?

Reporter: Bună ziua! În Ungaria, de pildă, vor fi date anumite carduri pentru super imunitatea persoanelor care se vaccinează. Cu ele vor putea merge la meciuri de fotbal, la restaurante sau în alte zone, spații închise. Cum vedeți dumneavoastră acest lucru, dacă există o astfel de variantă în lucru și în România și dacă nu cumva vi se pare discriminatoriu.

Florin Cîțu: Avem certificat de vaccinare și în România și vom face Campionatul European în România pentru persoanele vaccinate. Deci, deja există aceste lucruri. Noi am spus de la început și am avut discuția cu organizatorii de evenimente, care au fost de acord. Avem Summer Well la București, am discutat și cu cei de la Cluj, toți au fost de acord că vor să facă aceste evenimente doar cu persoane vaccinate. La toată lumea am prezentat acel eveniment-pilot din Spania, unde au fost persoane vaccinate. Deci, cam asta este tendința.

EURO 2020: Ce meciuri se joacă la București

Primul meci care se va disputa la București va fi duminică, pe 13 iunie, la doar două zile după startul Euro 2020. Austria va juca cu Macedonia de Nord. Meciul urmează să aibă loc de la ora 18.00. 

Pe 17 iunie va veni rândul Ucrainei să evolueze la București, cu Macedonia de Nord. Partida e programată la ora 15:00. 

Ultimul meci din faza grupelor care se va disputa la București va fi pe 21 iunie, între Ucraina și Austria, de la ora 18:00. De la aceeași oră, dar la Amsterdam, se va desfășura celălalt meci din grupa C: Macedonia de Nord va juca cu Olanda.

Bucureștiul a primit a șasea optime, cea în care se va întâlni locul 1 din grupa F cu locul 3 din grupa A, B sau C. Din Grupa F fac parte Portugalia, Franța, Germania și Ungaria, iar cel puțin una dintre acestea ar putea evolua la București în optimi. Meciul va avea loc la ora 21:00.

Citește și alte știri despre Euro 2020:

FOTO Modificări importante la Arena Națională, în vederea meciurilor de la Euro 2021! Imaginile publicate de autorități

Urmează loteria biletelor pentru EURO 2020! Cum se va decide cine poate urmări meciurile de pe stadion

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (89)
roboskop
roboskop  •  07 Mai 2021, 19:58

Bai *** care doriti vaccinarea celorlalti, doar fiindca ati pus voi botul... Spuneti-mi ce motiv as avea sa ma vaccinez? Sunt tanar, sanatos, am facut o forma usoara de covid ca o raceala obisnuita si acum am anticorpi. Pentru ce sa bag in mine ceva utopic(un vaccin facut pe repede inainte, care este in teste pana in Decembrie 2023, conform prospectului)? Asa ceva nu exista, asta nu e vaccin, de aia il numesc utopic. Nu ma ajuta cu nimic vaccinul si nu ii ajuta nici pe restul din jurul meu ca l-am facut.. Cum imi demonstrati voi(spalatilor pe creier sau "specialistilor"-inalte o(ri)ficialitati si politicieni) mie si celorlalti care nu se vaccineaza, ca sunt un pericol pentru cei din jur cand eu poate nu am facut si nu o sa fac boala niciodata? Si nici daca o fac nu inseamna ca infectez pe altcineva...pentru ca nu s-a demonstrat asta nicaieri pana acum intr-un an de zile. Cum sa incalci drepturile pentru niste posibile scenarii cu "daca si cu parca"? Pentru ca, covidul si infectarile exact asta sunt, "daca si cu parca". Va reamintesc ca dupa mai bine de un an de zile, virusul nu a fost izolat nici acum, de unde inseamna ca nici felul in care se transmite nu este cunoscut... Multi da prosti....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

roboskop
roboskop  •  07 Mai 2021, 19:40
Postat de gopo1. pe 06 Mai 2021, 09:53

Astia de nu vreti vaccin ca va " omoara" stati acasa si gata

Prostalaule, de ce sa stam in casa, cine ne obliga? Din contra, din moment ce nu te temi de virus, de ce ai sta in casa? Cei care stau in casa sunt aia speriati de "covrig". Vad ca deja visezi restrictii care nici nu exista, te-au indopat bine, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

solomon87
solomon87  •  06 Mai 2021, 11:53

Daca si *** asta e premier, parca era vb ca nu vor fi discriminari si uite fix asta se'ntampla.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (89)
Comentează