INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  RESTRICȚII

Delegația Macedoniei de Nord se plânge de restricțiile din București: „E ca o închisoare!”

Ezgjan Alioski, extrema de la Leeds, s-a pozat în mașina Jandarmeriei / FOTO: Instagram
Ezgjan Alioski, extrema de la Leeds, s-a pozat în mașina Jandarmeriei / FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 iunie 2021 20:36 / Actualizat vineri, 11 iunie 2021 20:36

Stefan Ristovski (29 de ani), fundașul reprezentativei din Macedonia de Nord, se plânge de restricțiile pe care trebuie să le respecte în București, înainte de Euro 2020. 

  • Euro 2020 debutează în această seară, de la ora 22:00, cu meciul dintre Turcia și Italia. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT AICI și în direct pe Pro TV.

Macedonia de Nord va disputa două partide pe Arena Națională, cu Austria (13 iunie) și Ucraina (17 iunie). Delegația este cazată la hotelul Marriott, din centrul Capitalei, dar restricțiile impuse de UEFA nu sunt pe placul lui Stefan Ristovski, fundașul lateral de la Dinamo Zagreb. 

Ristovski: „E ca o închisoare în București”

„Încercăm să păstrăm o atmosferă bună, pentru că asta ne-a adus la Euro 2020. Totuşi, nu este uşor să facem asta, pentru că suntem închişi în hotel 24 de ore din 24. Am ajuns în Bucureşti, dar nu putem părăsi hotelul decât când mergem la antrenamente sau meciuri. E ca o închisoare aici. 

Nu avem obiective, ne dorim să fim subestimaţi, atunci putem fi mai puternici. Până acum, am fost modeşti în toate felurile, deci aşa vom fi şi aici. Ne cunoaştem calităţile şi ştim ce avem la dispoziţie, dar vor exista surprize, crede-mă. Cu siguranţă, Olanda este favorita grupei”, a spus Ristovski pentru „Telegraf”, citat de AS.

Ce meciuri va găzdui Arena Națională la Euro 2020:

  • Grupa C: Austria - Macedonia de Nord, duminică, 13 iunie, ora 19:00
  • Grupa C: Ucraina - Macedonia de Nord, joi, 17 iunie, ora 16:00
  • Grupa C: Ucraina - Austria, luni, 21 iunie, ora 19:00
  • Optime de finală: 1F-3A/B/C, luni, 28 iunie, ora 22:00

DEZBATEREA ZILEI, 11 iunie » Cine e favorită la câștigarea Campionatului European?

Citește și alte știri despr Euro 2020: 

FOTO Restricții în București la primul meci de la Euro 2020 disputat pe Arena Națională » Anunțul autorităților

Răzvan Burleanu a ales naționala care poate produce surpriza la Euro 2020: „Ar fi fost o senzație unică pentru România

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cracker
cracker  •  12 Iunie 2021, 17:39

Modificati titlul,se plange de restrictiile impuse de catre ai lor, in Bucuresti pot circula linistiti doar ca nu le dau voie conducatorii lor sa plece la plimbare ca sa nu riste o infectare., iar pe vremea asta .....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează