INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  EURO LA INDIGO

Euro la Indigo, ep. 20 » Copy-paste după golul Italiei: „Baggio, Del Piero, Ilie Dumitrescu, Chiesa și primul, Robert Niță!”

În urmă cu 20 de ani, la EURO 2000, România învingea Anglia, 3-2, în grupe, iar Dorinel Munteanu marca un gol spectaculos. Robert Niță, fostul atacant al Rapidului, a refăcut golul lui Munteanu în cadrul proiectului „Euro la Indigo
În urmă cu 20 de ani, la EURO 2000, România învingea Anglia, 3-2, în grupe, iar Dorinel Munteanu marca un gol spectaculos. Robert Niță, fostul atacant al Rapidului, a refăcut golul lui Munteanu în cadrul proiectului „Euro la Indigo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 iulie 2021 11:17 / Actualizat miercuri, 07 iulie 2021 12:15

EURO LA INDIGO. Italia e prima finalistă a EURO 2020, după ce a trecut de Spania. În timpul regulamentar, scorul a fost 1-1, goluri Chiesa și Morata. Robert Niță a refăcut supergolul italianului în cadrul proiectului „Euro la Indigo”, inițiat de GSP. Vezi mai jos videoul și înscrie-te in superconcurs!

  • „Euro la indigo" are super-premii! Poți câștiga o consolă PS5, un iPhone 12, un smart TV Sony sau 5 smartwatch-uri.
  • Descoperă cuvântul-cheie din videoul de azi, intră pe www.gsp.ro/indigo și înscrie-te în concurs!

Mai întâi, Robert Niță e explicat golul reușit de Chiesa.

„Meci fantastic aseară, in prima semifinală a Campionatului European. S-a lăsat cu prelungiri și lovituri de departajare pe Wembley, s-a lăsat cu lacrimi la Madrid și cu șampanie la Roma. A fost supershow, iar italienii ne-au lăsat amintire și un gol senzațional. Vorbesc despre reușita cu care Federico Chiesa a deschis scorul. Spaniolii au fost prinși pe o contră, Chiesa a preluat la marginea careului, lateral stânga, și-a făcut mingea spre interior, l-a fixat pe portar și a șutat cu efect la colțul lung. Supergol.

Cam așa dădea și Baggio pe vremuri. Sau, ca să dau un exemplu de la noi, ăsta era stilul lui Ilie Dumitrescu - fentă elegantă spre interior și șut cu mult efect.  Și mie mi-a ieșit execuția asta de câteva ori, în meciurile oficiale. Hai să vedem dacă mai merge și azi”, a spus Niță. 

După câteva execuții ratate. Niță a reușit să puncteze la fel precum Chiesa.

„Meseriaș! Roberto Baggio, Alessandro Del Piero, Ilie Dumitrescu, Chiesa, ultimul și primul Robert Niță! Show la EURO la Indigo”, a adăugat Niță.

Înscrie-te în concursul Euro la indigo!

În timpul fiecărui filmuleț realizat de Eric sau de Robert Niță in proiectul “Euro la indigo” este anunțat un cuvânt-cheie. Tu trebuie să scrii acel cuvânt-cheie în pagina de concurs - www.gsp.ro/indigo - împreună cu datele tale de contact, și gata, ești înscris în tragerea la sorți!

Poți participa de mai multe ori la concurs! Pentru că în fiecare video se anunță alt cuvânt-cheie. Trebuie doar să urmărești video-urile din seria "Euro la indigo" (verifică AICI) și să adaugi cuvântul-cheie pe www.gsp.ro/indigo.

Aici - detalii complete despre proiectul Euro la Indigo

Aici - pagina de concurs + formular de înscriere

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
paolo12
paolo12  •  08 Iulie 2021, 06:55

Fabulos!

paolo12
paolo12  •  07 Iulie 2021, 13:45

Supergol!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează