INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  EURO LA INDIGO

Euro la Indigo, ep. 9 » Reverență pentru Ronaldo după incredibilul sprint de 15 secunde: „Obrigado, Cristiano!”

Eric l-a imitat pe Cristiano Ronaldo
Eric l-a imitat pe Cristiano Ronaldo

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 iunie 2021 15:06 / Actualizat sambata, 03 iulie 2021 10:39

EURO LA INDIGO. CR7 a impresionat la faza primului gol din Portugalia - Germania 2-4, iar brazilianul Eric de Oliveira l-a imitat în cadrul proiectului „Euro la Indigo”, inițiat de GSP. Vezi mai jos videoul și înscrie-te in superconcurs!

  • „Euro la indigo" are super-premii! Poți câștiga o consolă PS5, un iPhone 12, un smart TV Sony sau 5 smartwatch-uri.
  • Descoperă cuvântul-cheie din videoul de azi, intră pe www.gsp.ro/indigo și înscrie-te în concurs!

Mai întâi, Eric a explicat faza creată de Portugalia, prin care Ronaldo a deschis scorul: „Azi nu vom reface un gol frumos, ci o fază frumoasă.

Ronaldo a respins cu capul, la un corner, din propriul careu. Mingea a ajuns la Bernardo Silva, pasă lungă pentru Diogo Jota, preluare elegantă pe piept și o pasă simplă pentru golul lui Ronaldo, din 6 metri”, a spus Eric.

Înainte de a începe să refacă faza, Eric l-a lăudat pe Cristiano: „Eu niciodată nu am fost un jucător de viteză, de aceea mi se pare incredibil ce calități are Ronaldo. La 36 de ani e într-o formă de invidiat. S-a dus rachetă, în 15 secunde era in celălat careu si marca pentru 1-0. Fabulos!“

După câteva încercări, Eric a marcat și l-a imitat pe Ronaldo și la modul în care a sărbătorit reușita. „Siiiii. Obrigado, Cristiano!”

Înscrie-te în concursul Euro la indigo!

În timpul fiecărui filmuleț realizat de Eric sau de Robert Niță in proiectul “Euro la indigo” va fi anunțat un cuvânt-cheie. Tu trebuie să scrii acel cuvânt-cheie în pagina de concurs - www.gsp.ro/indigo - împreună cu datele tale de contact, și gata, ești înscris în tragerea la sorți!

Poți participa de mai multe ori la concurs! Pentru că în fiecare video se anunță alt cuvânt-cheie. Trebuie doar să urmărești video-urile din seria "Euro la indigo" (verifică AICI) și să adaugi cuvântul-cheie pe www.gsp.ro/indigo.

Aici - detalii complete despre proiectul Euro la Indigo

Aici - pagina de concurs + formular de înscriere

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
scandautor
scandautor  •  21 Iunie 2021, 01:25

Mult, mult mai impresionantă faza creată de Eric. Și gardurile alea de ciment de pe fundal... o minunăție! Nu se mai fac, dom'le, cum se făceau odată... Nici jucători, nici garduri.

doxin
doxin  •  20 Iunie 2021, 16:46
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Maestri sunt.. Nici nu stiu ce cauta Ronaldo pe teren, ar trebui naturalizat de urgenta acest jucator cu fizic impresionant, numit Eric si trimis acasa Ronaldo.. Sau nu, pastrat sa ii care echipamentul lui Eric si sa invete fotbal de la el :))

steaua.libera
steaua.libera  •  20 Iunie 2021, 15:40

CR i-a dat subtil peste nas lui Low

Vezi toate comentariile (3)
Comentează