INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  REACȚIE

FRF, mișcare după dezvăluirile Gazetei » Pe cine a invitat Federația la zona VIP la următorul meci de la EURO 2020

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 iunie 2021 14:15 / Actualizat miercuri, 16 iunie 2021 14:38

După valul de critici primite ca urmare a dezvăluirilor GSP.ro de la meciul Austria – Macedonia de Nord, primul de la EURO organizat în România, FRF încearcă acum să-și spele imaginea.

Astfel, pentru partida Ucraina - Macedonia de Nord, programată joi, 17 iunie,de la ora 16:00, FRF a decis să-i invite la tribuna oficială pe cei trei ambasadori ai EURO 2020 la București: Miodrag Belodedici, Gabriela Szabo și Dorinel Munteanu.

Fostul fundaș a declarat că va accepta invitația FRF, în timp ce Dorinel Munteanu ia în calcul să nu meargă la meci, după la prima partidă a stat la tribuna a II-a, alături de Gică Hagi și Gică Popescu.

M-au anunțat că o să fiu invitat în zona VIP, dar deocamdată n-am primit invitația. Poate o primesc astăzi sau mâine. Mi-au spus că trebuie să mă îmbrac în ținuta de ambasador, alături de Dorinel Munteanu și Gabriela Szabo. Nu la tribuna a 2-a. Mi-au spus că sunt invitat la VIP. Dacă o să primesc invitația, o să merg”, a declarat Miodrag Belodedici.

„M-a sunat cineva de la FRF, nu ştiu cine, și mi-a spus că vor să repare greșeala UEFA. Nu am băgat prea mult în seamă. Dar da, ne-au invitat la VIP la meciurile următoare. 

Nu ştiu nici dacă merg la meci. Dar o să vorbesc cu colegii mei, cu Gabi Szabo, cu Belo, Popescu și Hagi şi o să văd ce o să fac”,  a spus Munteanu pentru digisport.ro.

VIDEO Continuă EURO 2020! Totul despre Olanda - Austria

Citește și: 

Dorinel Munteanu trimite un nou mesaj către FRF, după episodul neplăcut de pe Arena Națională: „Ne revedem la «a doua»!”

FRF face campanie electorală cu biletele de la Euro! Burleanu și-ar răsplăti votanții cu tichete de peste 37.000€

Se revoltă după ce s-a întâmplat cu liderii „Generației de Aur” pe Arena Națională: „E penibil! Vai de capul nostru”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
st.il.
st.il.  •  16 Iunie 2021, 16:14

Personal, cred că la VIP ar trebuii să ocupe loc, JIJI FACE TOT, nea ăla de la Botoșani (îmi scapă numele și prenumele !) și, fetița lui...Ionela Prodat (Domnu' s-o aibă în pază). Așa consider că e corect. Părerea mea !...

enigmaticul
enigmaticul  •  16 Iunie 2021, 16:06

Bun și……….de la tribuna a II-a nu se vede meciul, nu înțeleg? Sau de la tribuna oficială, meciul se vede 3D? Plus că nu prea văd mare diferență între cele 2 categorii, și unii și alții au eludat legile pentru a-și rotunji veniturile, ba chiar au fost și condamnați. Așa că……mai ușor cu articolele astea de genul ”scene incredibile”, șoc”, ”sfidare”, etc. Mai mult, aștia care au dat cu piciorul în minge, au câștigat bani pe care nu i-au împărțit cu statul român sau cu românii de rând. Așa că lăsați-o mai moale cu plecăciunile în fața lor! Uitați-vă că acolo la ”oficială” sunt persoane foarte importante, de ex. presedinta senatului, oameni care au ”creat” noi județe pe arta țării(este vorba de județul Sălaj) și încă va mai înființa alte județe. Cum să neglijezi astfel de oameni? Ați votat schimbarea, acum aveți schimbarea!! Nu vă mai ”ofuscați” în zadar.

joze_maurinio
joze_maurinio  •  16 Iunie 2021, 15:53

Pai acum se gasesc invitatii la zona VIP??? Probabil ca nu vin niste presedinti din provincie si .... . Noi oricum credeam tot ce spune FRF, ca acolo sunt numai oameni onesti si cinstiti, cu moralitate beton. Asa cum am mai spus, eu nu m-as duce la VIP, ca acolo e toata mizeria Romaniei si nu numai. Toti ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează