INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  FRF

FRF face campanie electorală cu biletele de la Euro! Burleanu și-ar răsplăti votanții cu tichete de peste 37.000€

FRF face campanie electorală cu biletele de la Euro!
FRF face campanie electorală cu biletele de la Euro!

Articol de , , - Publicat marti, 15 iunie 2021 23:55 / Actualizat miercuri, 16 iunie 2021 00:26

După ce Federația a decis să trimită legendele fotbalului românesc la tribuna a II-a, în frunte cu Hagi și Gică Popescu, Răzvan Burleanu se folosește de meciul din optimile de finală pentru a-i răsplăti pe votanții săi, care la anul vor fi desemna viitorul președinte de la Casa Fotbalului

Subiectul dezvăluit în exclusivitate de gsp.ro în cursul zilei de luni, cel referitor la modul în care gloriile fotbalului românesc au fost umilite, fiind trimise de FRF să vadă meciul Austria - Macedonia 3-1 de la tribuna a II-a, în vreme ce la VIP au stat toți politicienii, dar și angajații FRR și chiar și șeful DNA, a avut un impact imens în România. 

Aproape fără excepție, toate trusturile de presă au preluat informația și unele au și creat dezbateri, cum a fost cazul postului de radio Europa FM, unde Cătălin Striblea a invitat ascultătorii să-și exprime părerile. Majoritatea au amendat gestul ca un nume precum Gică Hagi să nu fie primit în zona VIP.

În schimb, FRF, în afara reacției oficiale, ca răspuns la solicitarea făcută de Gazeta Sporturilor, nu a oferit un alt punct de vedere din partea primilor 3 oameni, ca funcție, la Casa Fotbalului. Singurul care a oferit declarații pe acest subiect a fost Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF. 

În schimb, în culise, FRF se folosește de faptul că e și ea, alături de UEFA, organizatoare pentru confruntările de la București și, prin intermediul biletelor la care are acces în număr foarte mare, face campanie electorală în favoarea lui Răzvan Burleanu.

Adunare Generală, urmată de plocon electoral pe Arena Națională

GSP a aflat că FRF a stabilit data Adunării Generale a FRF pe 28 iunie la prânz, zi în care la București, dar seara, de la ora 22:00, Arena Națională va găzdui un meci în optimile de finală la Campionatul European. 

Fixarea adunării la acea dată nu e întâmplătoare fiindcă Răzvan Burleanu a decis să-și recompenseze votanții cu o invitație la această partidă. În momentul de față, șeful FRF se află în plină campanie electorală în perspectiva alegerilor care vor avea loc în primăvara lui 2022, atunci când expiră acest al doilea mandat al lui Burleanu. 

E o practică brevetată în trecut și de Mircea Sandu, care proceda fix la fel: chema membrii afiliați la București și organiza mese bogate, dar le făcea și diverse cadouri.

Peste 250 de invitați, biletele ar costa peste 37.000 de euro

La alegerile din aprilie 2018 au fost prezenți 254 de membri cu drept de vot. Dacă toți aceștia vor participa la Adunarea Generală a FRF din 28 iunie și vor accepta și biletul de acces la meciul din optimile de finală, atunci pentru FRF ar fi un efort financiar important, la meciul din optimi un bilet de categorie 1 ar costa cel puțin 140-150 de euro, suma totală s-ar îndrepta spre 40.000 de euro! 

O cheltuială care ar fi suportată de bugetul FRF în scop electoral, în favoarea celui care conduce în prezent administrația de la Casa Fotbalului! În plus, toți cei care vor veni la București din provincie vor beneficia de două nopți de cazare la un hotel scump aflat în zona de Nord a Capitalei.

Adresa FRF e comică, se laudă singură: "FRF organizează Euro prin profesioniștii săi"

GSP are invitația oficială pe care FRF le-a trimis-o tuturor membrilor afiliați, adică votanților din Adunarea Generală. În textul semnat de secretarul general Radu Vișan, se folosește la un moment o laudă de sine: "E un moment deosebit în special pentru Federația Română de Fotbal, care organizează, prin profesioniștii săi, la București, UEFA Euro 2020". Iată în întregime adresa trimită de FRF tuturor votanților săi:

"Stimați domni, Stimați doamne, 

Am bucuria să vă invit la Adunarea Generală a Federației Române de Fotbal, programată în data de 28 iunie 2021, începând cu ora 11:00, la Centrul Național de Fotbal Mogoşoaia.

În ceea ce priveşte detaliile logistice, invitația este valabila pentru dumneavoastră sau delegatul clubului/Asociației Județene de Fotbal şi o veți primi în format electronic, până luni, 21 iunie. Pentru acest eveniment, cazarea va fi asigurată la Pheonicia Grand Hotel, începând cu 27 iunie, ora 16:00.

De asemenea, aşa cum știți, 28 iunie este ziua în care vom găzdui meciul din optimile de finală din cadrul UEFA EURO 2020. Este un moment deosebit pentru sportul românesc, dar în special pentru Federația Română de Fotbal, care organizează, prin profesioniştii săi, la Bucureşti, cel mai important eveniment sportiv care a avut vreodată loc în România, UEFA EURO 2020.

Pe această cale, vreau să vă invit, să mergem împreună, luni, 28 iunie, începând cu ora 22:00 în tribunele Arenei Naţionale. Totodată, vă rugăm să ne confirmați participarea până la data de 11 iunie 2021, numele şi funcţia persoanei care va participa la acest eveniment din partea clubului/asociației pe care o reprezentaţi, accesând link-ul de aici Invitație la Adunarea Generală 2021.

Radu Vișan, secretar general FRF"

Votanții invitați de acum o lună, Hagi și Popescu din scurt!

În privința celor care au drept de vot la FRF, Administrația Burleanu a pregătit din timp terenul pentru modul în care va arăta desfășurarea de forțe din 28 iunie, de la Adunarea Generală. 

Toți membrii afiliați au fost informați de acum o lună că au bilet rezervat la meciul din optimile de finală și trebuie să confirme prezența și dacă vor să vadă partida de pe stadion până pe 11 iunie, ziua în care a debutat acest Campionat European.

Scene incredibile pe Arena Națională » Șeful DNA, politicienii și FRF au stat la VIP! Hagi, Gică Popescu și Dorinel, umiliți și trimiși la tribuna a II-a!
EURO 2020 LA BUCUREȘTI
Scene incredibile pe Arena Națională » Șeful DNA, politicienii și FRF au stat la VIP! Hagi, Gică Popescu și Dorinel, umiliți și trimiși la tribuna a II-a!
FRF face campanie electorală cu biletele de la Euro! Burleanu și-ar răsplăti votanții cu tichete de peste 37.000€
Prima pagină a Gazetei de marți: angajații FRF și crema politică au văzut confruntarea din zona VIP, iar foștii mari internaționali ai României de la tribuna a II-a

Cum a câștigat Burleanu precedentele două mandate

Alegerile din aprilie 2018

Răzvan Burleanu - 168 voturi

Ionuț Lupescu - 78

Marcel Pușcaș - 8

Ilie Drăgan - 0

Alegerile din martie 2014

TURUL 1

Răzvan Burleanu - 72 de voturi

Vasile Avram - 59

Gheorghe Chivorchian - 29

Sorin Răducanu - 0

TURUL 2

Răzvan Burleanu - 113 voturi

Vasile Avram - 58

EXCLUSIV Mircea Sandu: „Dacă Hagi ar fi stat la VIP, pe Burleanu cine îl mai băga în seamă?”

Dumitru Dragomir, despre legendele exilate la tribuna a doua: „Mare umilință! Trebuia să-i pună pe acoperiș!” » Despre cine spune că e în spatele deciziei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
tororosso
tororosso  •  16 Iunie 2021, 11:22

Bilete plătite din bani săi ? ... dacă nu , la galere . Normal să facă pe cocoșul cu banii federației dar și consultantul din culise Dâncă (nașul) îl sfătuiește cum se câștigă alegerile în psd aidoma și în FRF . O adevărată grupare de tip mafiot se adună în prag de seară să spurce soarta fotbalului nostru care din păcate de la miruirea acestui parvenit a ajuns de râsul galaxiei .

danny_l
danny_l  •  16 Iunie 2021, 10:26

De vină nu este Burleanu, suntem noi românii toți că lăsăm să se propage astfel de mizerii, dacă mai iubești fotbalul și vrei să vezi normalitate in fotbalul autohton va trebui ,suporterule, să ieși în stradă, să pichetezi sediul FRF, să-ți verși oful, nimeni și nimic nu poate da jos pe Burleanu decât suporterii,iar după ce vor fi plecat de la FRF, să fie aleși doar cei care provin din fenomen,cei care au ținut steagul sus și ne-au făcut mândri că suntem români,romanul totdeauna dacă a vrut să i se rezolve o problemă a ieșit și a protestat,așa merge in România,aici putem comenta, degeaba,nu se rezolva nimic.

pickhammer
pickhammer  •  16 Iunie 2021, 10:21

1)Uitati-va atent cum a deturnat Burleanu voturile in turul II al alegerilor precedente!2)El face in continuare ce stie,mai precis ce a fost instruit acolo de unde provine,mai ales ca doar nu da din buzunarul lui!3)Este al n-lea exemplu care atesta ca suntem de multa vreme un stat in disolutie in care boborul sta decat si comenteaza in timp ce incaseaza lovituri din toate partile,bravos natiune,iti meriti pe deplin soarta!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează