INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  GERMANIA - UNGARIA (MÂINE, 22:00)

Germania nu vrea la București » De ce s-au speriat nemții

Thomas Muller, unul dintre pilonii Germaniei la EURO 2020, foto: Imago
Thomas Muller, unul dintre pilonii Germaniei la EURO 2020, foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 22 iunie 2021 11:35 / Actualizat marti, 22 iunie 2021 11:35

Jurnaliștii germani de la Bild consideră că locul 1 la finalul grupei, ce ar trimite Germania în „optimi” în București, nu-i avantajează pe jucătorii lui Joachim Low: „Am da peste Italia prea devreme, în semifinale”.

Dorinel Munteanu ar vrea să vadă reprezentativa Germaniei la București, în „optimi". Însă nemții preferă să evite Capitala. „Și un punct ne ajunge în fața Ungariei, miercuri, pentru a ține în viață visul unui al patrulea titlu continental. Sperăm să terminăm totuși pe locul secund în grupă", scrie tabloidul Bild.

UEFA a decis: Allianz Arena nu va fi iluminat în culorile curcubeului la Germania-Ungaria! Cum au reacționat autoritățile maghiare: „Slavă Domnului”
GRUPA F
UEFA a decis: Allianz Arena nu va fi iluminat în culorile curcubeului la Germania-Ungaria! Cum au reacționat autoritățile maghiare: „Slavă Domnului”

Germania nu vrea la București

Locul 1 la finalul grupei F i-ar aduce pe oamenii lui Joachim Low, din nou, în România, „unde am avea de-a face, într-adevăr, cu un adversar mai slab cotat în «optimi». Însă apoi am da prea repede, în semifinale, de temuta Italia, care a ajuns la 30 de meciuri fără eșec. Ca număr 2, i-am întâlni pe italieni abia în finală".

Și ca rute, nemților le convine poziția secundă: "Am merge pe stadioane unde ne place foarte mult să câștigăm. De trei ori pe Wembley, în optimi, în semifinale și în finală, o dată pe Olimpico din Roma, în «sferturi»".

Spre comparație, scrie amintitul cotidian german, "ca loc 1 în grupa F am merge la București, în "optimi", apoi, mai departe, la Sankt Petersburg. Călătorii de genul ăsta le lăsăm cu plăcere francezilor".

1996e anul în care, pe Wembley (Londra), Germania a bifat al 3-lea titlu european din palmares: 2-1 în finala cu Cehia

1990e anul în care, pe Olimpico (Roma), Mannschaftul a câștigat al 3-lea său titlu mondial: 1-0 în finala cu Argentina

Citește și alte știri de EURO 2020: 

Mozart din Parken! Damsgaard exultă: „E o nebunie totală. N-am visat niciodată să fiu într-o așa echipă!”

Imaginile de senzație nesurprinse de camerele TV în Finlanda-Belgia: reclamă la o criptomonedă din partea unei fane care „a invadat” terenul

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
leu.mr
leu.mr  •  23 Iunie 2021, 08:57

Asta imi aduce aminte de WC 1986 unde nemtii au pierdut 0-2 cu danezii in grupa "alegind" astfel culoarul Maroc-Mexic spre semifinale. Danezii au luat 5-1 in optimi ...

cky33
cky33  •  22 Iunie 2021, 15:10
Postat de bombon pe 22 Iunie 2021, 12:38

Ar trebui sa se traga la sorti optimile (din 2 grupe valorice) ca sa nu se mai faca calcule de-astea.

:)))))

cky33
cky33  •  22 Iunie 2021, 15:09
Postat de dragdim pe 22 Iunie 2021, 14:32

Stați liniștiti ca nu joaca ziaristii de la Bild. Nu cred ca nemții vor face un egal in fata propriilor suporteri. Cu siguranța Rusia nu le convine, dar dacă vor sa câștige Euro, trebuie sa bată și Italia și orice alta echipa. Italienii sunt experți in materie de contraatac și punctul slab al nemților este tocmai asta, poate Low se va trezi din amorțeala și va demonstra ca titlul mondial din 2014 a fost câștigat și de tactica lui nu numai de jucătorii pe ca ii avea la dispoziție atunci.

Arata foarte bine Italia si nu cred ca Germania are vreo sansa. A fost o mare eroare a lui Low sa ii re-aduca acum pe Muller si Hummels, sunt solutii mult mai bune lasate acasa. Titlul din 2014 a fost castigat de jucatori, nu de tactica: Schweinsteiger, Ozil, Kroos, Neuer, Khedira, Lahm, Gotze erau toti in cea mai buna forma a vietii lor. La fel se intampla si acum cu intreg mijlocul Italiei care ii va ajuta sa castige trofeul.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează