INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  EURO 2020

Ucraina a avut galerie de lux la meciul cu Austria de pe Arena Națională! Iubitele fotbaliștilor au făcut show în tribună

Articol de , - Publicat marti, 22 iunie 2021 12:32 / Actualizat marti, 22 iunie 2021 13:27

A fost din nou spectacol la București, la cel de-al treilea meci din cadrul Campionatului European, găzduit de România. Chiar dacă Austria s-a impus cu 1-0, gol reușit în minutul 21 de Baumgartner, Ucraina a punctat din plin la capitolul galerie! Dar mai ales atunci când vine vorba de sexul frumos.

Nu mai puțin de nouă iubite sau soții de jucători ucrainieni s-au aflat luni seară în tribunele Arenei Naționale. „Șefă de galerie” a fost nimeni alta decât superba Vlada Zinchenko, reporter de televiziune și partenera lui Oleksandr Zinchenko, de la Manchester City, care a fost prezentă la ambele meciuri pe care soțul ei le-a jucat la București, chiar dacă aceasta este însărcinată și așteaptă un copil.

Ucraina a avut galerie de lux la meciul cu Austria de pe Arena Națională! Iubitele fotbaliștilor au făcut show în tribună

Acestea au stat chiar în mijlocul galeriei galben-albastre, la peluză, și nu au ratat momentul să imortalizeze prezența la București. Înainte de startul confruntării cele nouă fane de lux s-au fotografiat pe Arena Națională, toate îmbrăcate regulamentar, în tricoul partenerilor ei, iar poza a ajuns pe toate conturile de socializare, primind instant mii de like-uri și de mesaje.

Cine sunt cei nouă jucători norocoși ale căror iubite s-au aflat la București

  1. Yevhenii Makarenko (KV Kortrijk)
  2. Nikolay Matviyenko (Șahtior)
  3. Andriy Pyatov (Șahtior)
  4. Taras Stepanenko (Șahtior)
  5. Vitaliy Mykolenko (Dinamo Kiev)
  6. Illya Zabarnyi (Dinamo Kiev)
  7. Oleksandr Zinchenko (Manchester City)
  8. Roman Yaremchuk (Gent)
  9. Sergey Kryvtsovs (Șahtior)
+23 FOTO

CITEȘTE ȘI:

FOTO Imaginile de senzație nesurprinse de camerele TV în Finlanda-Belgia: reclamă la o criptomonedă din partea unei fane care „a invadat” terenul

FOTO Jurnalista care l-a contrat pe Guardiola, surprinsă pe Arena Națională! Asistă la Ucraina - Austria

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează