INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  GRUPA F

Ce a pățit Boloni la un antrenament cu Cristiano Ronaldo, Marius Niculae și Jardel: „Pur și simplu nu accepta asta”

Ladislau Boloni, alături de Cristiano Ronaldo
Ladislau Boloni, alături de Cristiano Ronaldo

Articol de GSP - Publicat marti, 22 iunie 2021 12:43 / Actualizat marti, 22 iunie 2021 13:08

Ladislau Boloni (68 de ani) este unul dintre antrenorii i-au pregătit atât pe Cristiano Ronaldo (36), cât și pe Raphael Varane (28).

Înainte de meciul dintre Portugalia și Franța, din grupa F de la EURO 2020, Ladislau Boloni a oferit un interviu pentru cotidianul francez L'Equipe. De-a lungul carierei, antrenorul român i-a avut sub comanda sa atât pe Cristiano Ronaldo, cât și pe Raphael Varane, printre cei mai importanți jucători ai celor două reprezentative.

Cu ocazia derby-ului din grupa F, Boloni a făcut o comparație între Varane și Ronaldo, pe care i-a ghidat când aceștia erau încă tineri.

Ladislau Boloni, despre Raphael Varane și Cristiano Ronaldo

„A fost extraordinar să discut cu părinții lui Varane la Lens. M-au întrebat sfios: «credeți că fiul nostru va ajunge departe?» Același lucru mi s-a întâmplat cu mama lui Ronaldo, în Madeira. În spatele acestor băieți a existat o puternică relație de iubire cu părinții lor. Cred că asta le-a oferit liniștea care este necesară în sportul de mare performanță.

Ronaldo și-a părăsit familia la 12 ani pentru a merge la centrul de antrenament, care nu semăna de loc cu ce cunoaștem astăzi. Nu a avut pe nimeni să îl consoleze, în timp ce Varane putea merge acasă”, a spus Boloni pentru L'Equipe, citat de Record.

Ce a pățit Ladislau Boloni la un antrenament cu Cristiano Ronaldo, Marius Niculae și Jardel

Boloni a rememorat apoi o întâmplare care subliniază motivația și spiritul de luptă a lui Cristiano Ronaldo.

„Cristiano avea o aroganță și un egosim tipice atacanților. Lui Quaresma îi plăcea foarte mult spectacolul, la fel lui Cristiano, dar el era mai concentrat pe a deveni cel mai bun din lume.

La un moment dat, am terminat antrenamentul cu atacanții. M-am concentrat pe Jardel, Joao Pinto, Marius Niculae și pe el. Cristiano nu a trecut niciodată de Jardel și nu a putut accepta asta. A spus «hai să mergem, încă o serie, încă o serie!»”.

Marius Niculae și Cristiano Ronaldo, întâlnire după EURO 2016

Luna trecută, fostul atacant Marius Niculae a relatat o întâmplare specială trăită alături de Cristiano Ronaldo, cu care a fost coleg la Sporting CP între 2002 și 2003.

În 2016, la 13 ani după ce drumurile celor doi fotbaliști se despărțiseră, Marius Niculae și Cristiano Ronaldo s-au reîntâlnit, de această dată într-un club din Ibiza. Revederea a avut loc la scurt timp după ce Portugalia cucerise Campionatul European din 2016, primul mare trofeu internațional pentru campionul portughez.

„După ce a ieșit campion european cu Portugalia, ne-am întâlnit și el personal s-a ridicat de la masă, unde avea un cerc de bodyguarzi, m-a luat și m-a pus la masă cu el. Eram în Spania. Nu m-am așteptat niciodată, altul în locul lui ar fi trimis un bodyguard sau ar fi făcut un semn, «poftește-l și pe el înăuntru». S-a ridicat el și m-a luat, e o dovadă că e un caracter deosebit”, a povestit fostul atacant român.

VIDEO. Marius Niculae, dezvăluiri incredibile despre Cristiano Ronaldo: "Un copil de 16 ani cu coșuri pe față! Nu credeam că poate să-mi facă asta"

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Erling Haaland a bătut palma cu Real Madrid! Lipsește acordul cu Borussia

Interes tot mai mare pentru Ionuț Radu! O echipă tare din La Liga și una din Serie A îl vor pe portarul lui Inter

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează