OPINII  »  EDITORIAL

Low joacă periculos!

Joachim Low joacă periculos!
Joachim Low joacă periculos!

Articol de - Publicat duminica, 20 iunie 2021 10:28 / Actualizat duminica, 20 iunie 2021 11:06

Un lucru e clar, după acest Portugalia - Germania 2-4. Dacă tot pleacă de pe banca nemților la finele acestui Euro, Joachim Low vrea să facă lucrurile exact așa cum și-a croit el strategia pentru turneul final. 

Altădată deschis ideilor constructive venite din zona specialiștilor, Low le-a ignorat de data aceasta complet. 

A fost de ajuns eșecul cu Franța, din debut, pentru ca legendele Lothar Matthaus și Mehmet Scholl să-i ceară o schimbare de sistem și jucători noi în primul unsprezece. 

Răspunsul lui? Aceiași titulari în teren, cu Portugalia, și același sistem, 3-4-3, din „șocul” cu campioana lumii, pierdut în deschiderea turneului. 

Tactica lui Low va da roade și în meciul cu Ungaria?

Low joacă periculos!
foto: Guliver/Getty Images

Crezul său, exprimat încă dinaintea meciului cu „tricolorii”, din preliminariile CM 2022, este că, în lipsa unor supervedete, gen Mbappe sau Benzema, vedeta trebuie să fie grupul. Unul cât mai omogen.

Împotriva Portugaliei i-a ieșit. Timp de-o oră, Mannschaftul a jucat un fotbal stelar. Dar vine meciul cu egala Franței, Ungaria. 

Și dacă lucrurile merg prost, Germania va uita că e selecționerul care i-a adus ultimul titlu mondial, în 2014.


Comentarii (7)
dragdim
dragdim  •  22 Iunie 2021, 07:22

Domnu’ ziarist, Germania nu a avut niciodată nevoie de supervedeta care fac umbra gazonului din teren, Germania a fost întotdeauna o echipa in adevăratul sens al cuvântului, tot ce a contat a fost echipa și toți au jucat pentru echipa. Hahalerele alea pe care dvs le considerați super vedete, nu ar avea niciodată loc in echipa naționala a Germaniei. Așa se câștiga titluri mondiale și europene, asta dacă nu ai ceva pile pe la FIFA sau UEFA ( prietenii știu de ce) sa te împingă in fata.

radumatei
radumatei  •  20 Iunie 2021, 18:19

Sunt șanse să găsești mai mult miez în comentariile din subsol decât în acest editorial.

viorelpreda
viorelpreda  •  20 Iunie 2021, 14:24

Hajra!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează