INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  DANEMARCA

Vești excelente! Mesajul federației daneze: „Am vorbit cu Christian Eriksen în această dimineață”

Christian Eriksen, foto: Imago +21   FOTO
Christian Eriksen, foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 13 iunie 2021 12:34 / Actualizat duminica, 13 iunie 2021 12:34

Oficialii forului de la Copenhaga au anunțat pe Twitter că Eriksen „le-a transmis toate gândurile frumoase coechipierilor. Starea lui e stabilă”

  • Eriksen s-a prăbușit în momentul în care Danemarca executa un aut (minutul 43). Grăbindu-se să primească mingea, Christian a căzut la pământ, în timp ce balonul l-a atins în zona genunchiului.
  • A fost resuscitat chiar pe gazon și dus cu la spital, acolo unde Eriksen a fost stabilizat. 

Încă o veste bună despre Christian Eriksen. Federația daneză (DBU) îi liniștește pe fani. Un mesaj pe Twitter în care anunța că situația e pozitivă la spital.

De ce s-a prăbușit Eriksen?
OPINIE
De ce s-a prăbușit Eriksen?

„Christian Eriksen va rămâne în spital pentru a continua investigațiile”

„Am vorbit cu Christian în această dimineață, le-a transmis toate gândurile frumoase coechipierilor. Starea lui este stabilă și va rămâne în spital pentru a continua investigațiile”, a comunicat DBU, mulțumindu-le tuturor pentru mesajele de susținere și încurajându-i să îi scrie lui Eriksen: „Toate vor ajunge la Christian și familia lui”.

Mijlocașul în vârstă de 29 de ani este internat la Rigshospitalet, cel mai mare și cel mai performant spital de la Copenhaga.

+17 FOTO

„Vestea bună pentru Eriksen? Trăiește. Vestea mai puțin bună? Riscă finalul carierei”

Sanjay Sharma, profesor de cardiologia sportului la St. George's University din Londra, se îndoiește că danezul Eriksen, victima unui stop cardiac în meciul cu Finlanda, va mai juca fotbal vreodată.

Christian Eriksen se recuperează cu succes de pe urma stopului cardiac suferit sâmbătă, în finalul primei părți a meciului cu Finlanda, de pe Parken. În opinia lui Sanjay Sharma, profesor la catedra de Cardiologia Sportului din cadrul St George's University (Londra), „aceasta este vestea bună" în ceea ce-l privește pe internaționalul danez. 

„Vestea rea e că ar putea însemna finalul carierei lui în fotbal. Nu știu dacă va mai putea juca vreodată", a comentat, sceptic, reputatul chirurg. Eriksen a fost resuscitat cu succes pe teren și apoi transportat de urgență la un spital aflat la 1,2 kilometri de Copenhaga. O dată stabilizat, condiția lui s-a îmbunătățit spectaculos și a putut chiar vorbi cu coechipierii pe Facetime.

Citește și:

Ce aratau testele lui Eriksen din perioada 2013-2019 » Medicul care l-a testat face primele declarații

„Vestea bună pentru Eriksen? Trăiește. Vestea mai puțin bună? Riscă finalul carierei”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
cri5ti
cri5ti  •  13 Iunie 2021, 15:24
Postat de sameoldstuff pe 13 Iunie 2021, 13:55

Din ce motiv?

e cu risc.. nu cu vreun motiv... e ușor sa vb ca privitor

sameoldstuff
sameoldstuff  •  13 Iunie 2021, 14:18
Postat de steaua_adevarata pe 13 Iunie 2021, 13:59

Incepe cicsereda- viitorul.

Fătuca, ca de obicei, plătește păcatele. :))

sameoldstuff
sameoldstuff  •  13 Iunie 2021, 14:15
Postat de steaua_adevarata pe 13 Iunie 2021, 14:08

Oltean am inteles dar de unde? Craiova, slatina?

După virgulă-. :))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează