INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  DANEMARCA

Fake news oribil despre Eriksen! Au legat colapsul de o presupusă vaccinare

Christian Eriksen, în meciul cu Finlanda, foto: Imago +21   FOTO
Christian Eriksen, în meciul cu Finlanda, foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 13 iunie 2021 10:42 / Actualizat duminica, 13 iunie 2021 10:43

Pe Twitter s-a lansat zvonul că medicul-șef al lui Inter ar fi declarat că danezul Eriksen a fost vaccinat împotriva COVID-19 pe 31 mai. Și postul Radio Sportiva, și oficialii lui Inter au negat: „E o știre falsă. Christian nici nu s-a vaccinat”. 

Când lumea suferă pentru Christian Eriksen, gândindu-se la el, sperând să-și revină și colapsul să nu aibă consecințe, unii inventează povești pe rețelele de socializare. Leagă atacul cardiac de vaccinul anticoronavirus!

Declarația care nu există: „Eriksen s-a vaccinat cu Pfizer pe 31 mai”

De dimineață, s-a lansat un zvon pe Twitter că doctorul-șef al lui Inter Milano, cardiolog, ar fi acordat un interviu postului italian Radio Sportiva, în care ar fi spus că ”Eriksen s-a vaccinat cu Pfizer pe 31 mai”. Se sugera că totul ar fi fost declanșat de vaccin.

Postul de radio a reacționat prompt, dezmințind: „Informația din acel tweet este falsă. Noi nu am dat nicio declarație a staffului medical al lui Inter despre starea de sănătate a lui Eriksen”. Și un avertisment: „Dacă autorul mesajului nu-l șterge imediat, vom fi forțați să acționăm”. La tribunal!

Giuseppe Marotta, administratorul delegat al clubului nerazzurro, a negat și el: „Christian nici nu a fost infectat, nici nu a făcut vaccinul”.

+17 FOTO

Regizorul transmisiunii, criticat pentru imaginile cu partenera lui Christian Eriksen: „Lipsă de umanitate! Trebuie dat afară imediat”

Christian Eriksen (29 de ani) s-a prăbușit pe gazon în minutul 43 al meciului Danemarca - Finlanda, de la Euro 2020. Rezigorul transmisiei a fost aspru criticat de fani, pentru cadrele cu partenera fotbalistului.

Pe transmisiunea TV au apărut cadre succesive cu Sabrina Kvist Jensen. Iubita lui Eriksen era vizibil marcată, în stare de șoc, cu lacrimile șiroind, consolată de colegii fotbalistului. Telespectatorii au taxat decizia directorului transmisiunii. 

Marca, copertă superbă după momentul șocant de la Copenhaga: „Avem deja campionii de la EURO”

„Vestea bună pentru Eriksen? Trăiește. Vestea mai puțin bună? Riscă finalul carierei”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (52)
bimbaq
bimbaq  •  13 Iunie 2021, 20:07
Postat de leu.mr pe 13 Iunie 2021, 14:57

Sinteti ipocriti! In presa din Ro e plin de articole de genul "a murit dupa ce s-a vaccinat" iar daca intri sa citesti, vezi ca de fapt i-a cazut o caramida sau schela in cap in drumul spre casa...

Presa din Romania, si nu numai, din pacate nu raporteaza multe lucruri. Sistemul din SUA VAERS, voluntar de altfel si care surprinde doar intre 1-10% din cazuri, a trecut de 5000 de morti dupa vaccinare si 300.000 efecte adverse. Sistemul european Eudra raporteaza aproape 14.000 morti si peste 1 milion efecte adverse. Don't confuse me with facts!

1745flo
1745flo  •  13 Iunie 2021, 19:05
Postat de luciann pe 13 Iunie 2021, 14:21

Cu prima parte suntem toti de acord!:) Cum spuneam, daca vrei sa calatoresti, te cam forteaza sa-l faci...daca stai acasa si comentezi pe GSP, traiesti linistit si fara vaccin!:)))

Esti complet dezinformat! Poti călători oriunde in lume doar pe baza testului pcr negativ! Verificat personal GR si US!

luciann
luciann  •  13 Iunie 2021, 16:55
Postat de catalynn pe 13 Iunie 2021, 16:37

Da mă, in “Italy” … știm! :-))) Ca X8 lu’ avocatului de renume ticbis devenit acum Honda Civic. E vecin cu tine practic, sta in Tineretului :-))) . Ce-i drept ati avut ceva de mers pana in Obor … :-))))

Continui in prostia ta, micii s-au dat la sfarsitul lui mai?:))) ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează