INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  UCRAINA - AUSTRIA 0-1

Naționala care consideră Bucureștiul a doua casă: „Am câștigat și pe teren și-n «Triunghiul Bermudelor»”

Austriecii au triumfat în ambele meciuri de pe National Arena și vorbesc de București ca despre „a doua casă”
Austriecii au triumfat în ambele meciuri de pe National Arena și vorbesc de București ca despre „a doua casă”

Articol de - Publicat marti, 22 iunie 2021 12:23 / Actualizat marti, 22 iunie 2021 13:32

Austriecii au triumfat în ambele meciuri de pe National Arena și vorbesc de București ca despre „a doua casă”. Centrul Vechi l-au poreclit „Triunghiul Bermudelor”.

Austriecii sunt în al nouălea cer. La propriu. Calificați în premieră în „optimile" unui turneu final de CE, deodată au prins gust pentru mai mult. 

Austria, naționala care consideră Bucureștiul a doua casă

„Vrem să scriem istorie. Dacă am ajuns în «optimi», de ce să nu visăm la sferturile de finală?", s-a entuziasmat selecționerul Franco Foda, luat de val după 1-0 cu Ucraina, pe Național Arena. Însă cotidianul Der Kurier e pesimist: „Împotriva Italiei, pe Wembley, n-avem nicio șansă". Jurnaliștii austrieci preferă să savureze momentul „București": „Am câștigat și pe Arena Națională, două partide, și înaintea acestora, în «Triunghiul Bermudelor»". Adică în Centrul Vechi al Capitalei.

Unul dintre trimișii lui Der Kurier, Alexander Strecha, a comentat cu umor duelul suporterilor de la terasele bucureștene: „Mulți fani ai fotbalului austriac își vor înregistra în curând o a doua casă în București. A doua vizită aici într-o săptămână s-a transformat într-un meci pe teren propriu, plin de emoție. Cei care știau deja locul s-au bucurat de avantajul de a cunoaște cele mai bune pub-uri din cele mai animate colțuri ale orașului".

 Boney M și Falco s-au impus 

Și au mai avut un avantaj în fața susținătorilor ucraineni: 

„La precedenta vizită, mulți s-au împrietenit cu DJ-ii restaurantelor și acum au controlat chiar și melodiile difuzate în boxe. Astfel, când din difuzoarele restaurantului vecin au răsunat cântece populare ucrainene, ai noștri au răspuns cu Rasputin, a lui Boney M. Contraatac muzical în urma căruia «adversarii» au amuțit într-o secundă. Austriecii au folosit elanul pe care tocmai îl câștigaseră și au lovit fără milă, cu Falco. Capetele ucrainene s-au plecat, oamenii s-au retras pe străzile laterale".

Citește și: 

Ce a pățit Boloni la un antrenament cu Cristiano Ronaldo, Marius Niculae și Jardel: „Pur și simplu nu accepta asta”

Ucraina a avut galerie de lux la meciul cu Austria de pe Arena Națională! Iubitele fotbaliștilor au făcut show în tribună

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează