INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  DANEMARCA - FINLANDA

FOTO Simon Kjaer, eroul de la Copenhaga » Ce a făcut fundașul danez, imediat după ce Christian Eriksen s-a prăbușit pe gazon

Simon Kjaer +21   FOTO
Simon Kjaer

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 iunie 2021 21:14 / Actualizat duminica, 13 iunie 2021 17:25

EURO 2020. Christian Eriksen (29 de ani) s-a prăbușit pe gazon în minutul 43 al meciului Danemarca - Finlanda, la scorul de 0-0. Colegul Simon Kjaer (32 de ani) a fost primul care a reacționat și a făcut-o ca la carte. 

Simon Kjaer s-a numărat printre eroii serii la Copenhaga, alături de oamenii din echipa medicală. Fundașul legitimat la AC Milan i-a sărit în ajutor lui Eriksen, imediat după momentul prăbușirii. Specialiștii susțin că reacția lui promptă a avut un rol esențial. Joakim Maehle a avut la rândul său un rol vital, fiind primul ajuns lângă Christian.

Christian Eriksen, ajutat de Simon Kjaer

Înainte ca medicii să ajungă la Eriksen, Simon Kjaer a eliberat căile respiratorii și l-a ajutat pe mijlocașul danez într-o poziție sigură. S-a asigurat că nu își înghite limba în timp ce era inconștient, a efectuat primele manevre de resuscitare cardiopulmonară, apoi și-a chemat colegii și i-a rugat să creeze un zid în jurul lui Christian, pentru a împiedica imaginile dramatice să fie fotografiate sau filmate.

De asemenea, și arbitrul Anthony Taylor a reacționat extrem de rapid, în câteva secunde, chemând imediat echipa medicală când a văzut ce se întâmplă.

Vezi și alte știri de la Euro 2020:

Regizorul transmisiunii de la Danemarca - Finlanda, criticat pentru imaginile cu partenera lui Christian Eriksen: „Lipsă de umanitate! Trebuie dat afară imediat”

FOTO Ploaia torențială i-a alungat pe austrieci! Arena Națională s-a transformat în piscină: „E jenant!” + „Dacă nu trag acoperişul, s-ar putea nici să nu se joace mâine!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (16)
duster4
duster4  •  13 Iunie 2021, 09:58
Postat de valentindragobete pe 13 Iunie 2021, 09:38

Asa s-a băgat si prostu-n seama ! Nu-i nimic, trece ...

Are dreptate mă, cel putin in ce te priveste.

valentindragobete
valentindragobete  •  13 Iunie 2021, 09:38
Postat de steaua1986. pe 13 Iunie 2021, 07:24

Nu pune la suflet, poate ai alte calitati.

Asa s-a băgat si prostu-n seama ! Nu-i nimic, trece ...

cirus11
cirus11  •  13 Iunie 2021, 09:34
Postat de reteleanu pe 13 Iunie 2021, 00:54

nu din telenovele din astea. nu. este un jucator care a lesinat, punct. toata planeta isi da ochii peste cap ptr ca a fost "drama" televizata. bai, sa mori tu? cati oameni au murit azi in siria, in yemen sau in bangladesh?

Pai nu stiu? Cati? ia zi tu. In Siria s-a terminat razboiul, au avut si alegeri. In Bangladesh chiar nu stiu la ce te gandesti, ce se intampla acolo?? :))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează