INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  SUEDIA - ROMÂNIA 2-1

SUEDIA - ROMÂNIA 2-1 // Scandal în naționala Suediei după victoria cu „tricolorii” » Starul Forsberg a sfidat staff-ul și a părăsit nervos lotul rămas la stadion

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 martie 2019 10:04

Emil Forsberg (27 de ani) starul naționalei Suediei a părăsit stadionul fără a da vreo declarație la finalul victoriei 2-1 cu România, supărat pe selecționerul Janne Andersson.

  • România o va întâlni pe Feroe în a doua etapă a preliminariilor, la Cluj, marți, de la ora 21:45, pe Protv și liveTEXT pe GSP.ro.

Forsberg a fost înlocuit în minutul 68 cu Gustav Svensson. A fost suficient pentru a reprinde un scandal care mocnea între mijlocaș și selecționer. Presa suedeză a scris în numeroase rânduri despre relația rece pe care starul de la Leipzig o are cu oamenii din staff. În toamnă se vorbea chiar despre neconvocarea acestuia.

În momentul schimbării din partida cu România, Forsberg l-a salutat glacial, fără a-l privi pe Janne Andersson. După meci a trecut prin zona în care aveau loc interviurile fără a băga pe nimeni în seamă.

Chestionat de site-ul suedez Aftonbladet, ofițerul de presă al nordicilor a declarat că jucătorii sunt îndemnați de oficiali să discute cu presa și că vor analiza cazul.

5a fost nota primită de Forsberg în Gazeta Sporturilor, cea mai mică a unui suedez

LASAMENT GRUPA F

 

La EURO 2020 se califică direct primele două clasate în fiecare grupă preliminară

Vezi și: 

Note GSP: Alex Mitriță, cel mai slab de pe teren » 2 români au impresionat + ce notă a luat Contra

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează