INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  EURO 2020

UEFA, gata să ia măsuri împotriva naționalelor dacă jucătorii mai mută sticlele sponsorilor! Ce mesaj a transmis

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 iunie 2021 12:16 / Actualizat vineri, 18 iunie 2021 18:38

Meciurile de la EURO 2020 au oferit spectacol pe teren, dar și momente inedite la conferințele de presă, acolo unde sponsorii turneului au avut de suferit.

Cristiano Ronaldo, Paul Pogba și Manuel Locatelli au mutat la conferințele de presă sticlele de Coca Cola și Heineken din dreptul lor, fiind deranjați de prezența lor, în timp ce Andriy Yarmolenko și Stanislav Cherchesov s-au distrat cu sticlele.

UEFA amenință naționalele de la EURO 2020

Potrivit BBC, UEFA, prin Martin Kallen, directorul turneului, a avertizat echipele naționale și le-a transmis că ar putea fi amendate dacă jucătorii mai fac astfel de gesturi.

UEFA le-a reamintit naționalelor participate că parteneriatele sunt esențiale pentru desfășurare turneului și pentru asigurarea dezvoltării fotbalului în toată Europa, inclusiv fotbalul feminin și cel de juniori. 

Avem contracte semnate de federațiile care participă. UEFA nu amendează direct jucătorii, dar vor face acest lucru către federația participantă, care va decide dacă va merge mai departe, către jucători. Dar, pentru moment, nu vom amenda direct jucătorii”, a spus Kallen.

@gsp.ro

##RonaldoChallenge la ##euro2020 😂 ##cocacola ##yarmolenko ##lukaku

♬ sunet original - GSP - Gazeta Sporturilor

Oficialul UEFA spune că o acțiune disciplinară „e posibilă” și că jucătorii au obligația „să respecte contractul semnat de federație și obligațiile din el”.

Coca-Cola, răspuns pentru Cristiano Ronaldo, după ce portughezul i-a prăbușit acțiunile

Marca a scris că după gestul lui Ronakdo, gigantul american a înregistrat pierderi de miliarde. De la 56.10 dolari pentru o acțiune, la 55.22 de dolari, adică 1,6%. Valoarea acțiunilor companiei a scăzut astfel de la 242 miliarde de dolari la 238 de miliarde!

Compania Coca Cola a reacționat, potrivit givemesport, comunicând că „fiecare este îndreptățit de a avea preferințele sale în materie de băuturi” și că oamenii au „gusturi și nevoi diferite”. 

VIDEO Continuă EURO 2020! Totul despre Portugalia - Germania

Citește mai multe știri de la EURO 2020: 

Vedeta Ucrainei, show la conferință după meciul de la București » I-a sfidat pe Ronaldo și Pogba: „Vă rog, contactați-mă”

Mesajul lui Eriksen pentru colegi după partida pierdută de Danemarca în fața Belgiei: „Ați fost geniali!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (15)
rocky5
rocky5  •  19 Iunie 2021, 00:02

O măsură plina de lașitate din partea uefa! Mai ușor să amendezi nationalele decât vedetele influente si greu de controlat! Adică transmite coducatorilor de federații sa-si țină in frâu scandalagii ce le strică ploile!

joze_maurinio
joze_maurinio  •  18 Iunie 2021, 18:30

Adevarul e ca aia vin ca sponsori si baga zeci de milioane de euro, iar tu le faci paguba de miliarde. De ce ai mai baga bani. Nu mai zic aici de cati jucatori au contracte babane cu Pepsi si altele. Astia sunt atat de prosti incat nu-si dau seama ca ei de aia sunt milionari, din cauza fraierilor de sponsori care le baga bani nemunciti in buzunar.

gepeto
gepeto  •  18 Iunie 2021, 17:56

Bine ca se ocupa de sport uefa. Nu sa promoveze sucul, berea, pariurile . Nai baga si un protest socio politic un steag curcubeu si dublu standard e complet. Say no to consumeto-racism

Vezi toate comentariile (15)
Comentează