INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  PORTUGALIA

video Valoarea acțiunilor Coca-Cola la bursă a scăzut cu 4 miliarde $, după ce Ronaldo a mutat două sticle la conferință!

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Articol de GSP - Publicat marti, 15 iunie 2021 20:05 / Actualizat marti, 15 iunie 2021 20:42

După gestul lui Cristiano Ronaldo de la conferința de presă de ieri, compania Coca-Cola a înregistrat o scădere de 1,6% la bursă.

Efect puternic al gestului făcut de portughez, care a înlocuit sticlele de Coca-Cola, sponsor EURO 2020, cu una de apă. Site-ul marca.com scrie că gigantul american a înregistrat pierderi de miliarde. De la 56.10 dolari pentru o acțiune, la 55.22 de dolari, adică 1,6%.

Valoarea acțiunilor companiei a scăzut astfel de la 242 miliarde de dolari la 238 de miliarde!

Lui Cristiano Ronaldo nu-i place Coca-Cola!

@gsp.ro

Lui Cristiano Ronaldo nu-i place Coca Cola. S-a enervat înainte de Ungaria - Portugalia. ##cristianoronaldo ##ronaldo ##euro2020 ##cocacola

♬ Pieces (Solo Piano Version) - Danilo Stankovic

Cristiano Ronaldo, 36 de ani, a făcut un gest inedit în conferința de presă dinaintea meciului cu Ungaria.

Portughezul, cunoscut pentru atenția deosebită pe care o dă alimentației și pentru regimul de viață extrem de sănătos, a fost nemulțumit de sticlele de Coca-Cola de pe masă, puse pentru reclamă.

Ronaldo le-a dat la o parte și a plasat în locul lor sticla sa de apă: „Beți apă!” a exclamat Cristiano.

„Să vedem dacă fiul meu va deveni mare jucător. Momentan nu e. Bea cola și mănâncă mereu cartofi prăjiți, știe că nu sunt de acord, dar tot o face” 
Cristiano despre fiul său, Cristiano Jr. în 2020

Giggs l-a obligat să renunțe la Cola

Acum mai mulți ani, Ronaldo a apărut în reclame Coca Cola și Pepsi, iar la United, Ryan Giggs l-a pus pe Ronaldo la perete când l-a văzut cu o Cola în mână. Jan Aage Fjortoft, fost fotbalist, acum comentator, a povestit incidentul, pe care l-a aflat de la Solskjaer: „Ronaldo a venit la micul dejun cu o Cola în mână. Giggs l-a pus la perete și i-a spus «Să nu mai faci asta niciodată!»”.

Totul despre Ungaria - Portugalia AICI!

Cristiano Ronaldo, despre Juventus » „Nu mai am 18 sau 19 ani, să nu pot dormi din cauza viitorului". Ce zice despre debutul Portugaliei la EURO

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (22)
magic4ever
magic4ever  •  16 Iunie 2021, 16:33
Postat de elgabri pe 16 Iunie 2021, 15:13

Sa va spun pe aia dreapta, Coca Cola tot are de castigat chiar daca reclama e cumva negativa tot reclama se cheama, compania va exploata la maxim chestia asta in avantajul lor si dupa reactii asa se pare !!

Din contra o sa aiba pierderi uriase financiare pentru ca Ronaldo este fotbalistul cu cei mai multi urmaritori pe retelele de socializare si multi care il admira o sa ii urmeze exemplul si nu o sa mai bea cola si o sa bea apa...o mega faza ar fi ca la urmatoarea conferinta de presa sa vina Ronaldo cu o sticla de Pepsi de la concurenta celor de la Cola:)

elgabri
elgabri  •  16 Iunie 2021, 15:13

Sa va spun pe aia dreapta, Coca Cola tot are de castigat chiar daca reclama e cumva negativa tot reclama se cheama, compania va exploata la maxim chestia asta in avantajul lor si dupa reactii asa se pare !!

addriann
addriann  •  16 Iunie 2021, 15:12
Postat de adi_stelistul pe 16 Iunie 2021, 08:35

Corect! Dar n-au batut campii doar ei, ci mare parte din presa internationala. Nu doar ca astfel de corectii sunt normale, dar in cazul Coca-Cola valoarea de alaltaieri a actiunilor era aproape de maximul ultimului an, atins saptamana trecuta (56.16$ luni, fata de 56.24 joi). Mai mult, exceptand cateva zile din luna februarie 2020, vorbim de cele mai mari valori ale actiunilor Coca Cola din ultimii 5 ani! Deci, ca sa vezi, a fost o biata corectie, nici macar foarte mare. Dar, na, nu suna stirea mai palpitant asa?

Presa internationala nu poate vorbi de cresterile ( uneori nejustificate) de pe marile burse... Din februarie 2020 pana acum indicele Dow a crescut cu 70%, de la valoarea de 20 000... Nu stiu daca am intrat in faza de ,, distributie" , dar in mod sigur nu vom mai vedea cresteri prea mari ale actiunilor importante...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează