INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  PORTUGALIA - GERMANIA 2-4

Victoria împotriva Portugaliei lasă urme în lotul nemților » Un jucător important s-a accidentat: cât lipsește

Thomas Muller s-a accidentat la genunchi
Thomas Muller s-a accidentat la genunchi

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iunie 2021 18:57 / Actualizat luni, 21 iunie 2021 19:08

Vești rele pentru selecționerul Joachim Low după victoria spectaculoasă împotriva Portugaliei lui Cristiano Ronaldo, 4-2 la Munchen. Mijlocașul lui Bayern, Thomas Muller s-a accidentat la genunchi și este incert pentru următoarele partide.

Potrivit Sky Sports, Muller (31 de ani) are o problemă la ligamentul intern al genunchiului. Acesta nu a făcut antrenament azi cu echipa și mai mult ca sigur va rata partida cu Ungaria, decisivă pentru calificarea în optimi.

Absența sa este una importantă, Low considerându-l un jucător exponențial pentru Die Mannschaft după reîntoarcerea sa la națională. Mijlocașul lui Bayern Munchen a fost folosit pe întreaga durată a meciurilor cu Franța și Portugalia.

Un alt jucător incert pentru partida cu Ungaria de miercuri este fundașul Mats Hummels, acesta suferind și el de o afecțiune la genunchi.

Germania, șansă mare la calificare

Pentru Germania urmează meciul cu Ungaria de acasă, ultima partidă din grupa F a EURO2020. Cu o victorie nemții își asigură calificarea indiferent de rezultatul meciului Portugalia-Franța.

Momentan, nemții sunt pe locul 2 cu 3 puncte, la un punct în spatele Franței.

(Articol de Andrei Petrescu)

Manchester City începe ofensiva pe piața transferurilor! Ofertă uriașă pentru atacantul Harry Kane + răspunsul lui Tottenham

FOTO Măsuri de securitate fără precedent la București, înainte de Ucraina - Austria » UEFA a reacționat în urma amenințărilor teroriste de la Budapesta și Roma

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează