INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  SUEDIA

OFICIAL Zlatan Ibrahimovic va rata Euro 2020 după ce s-a accidentat: revenise la națională special pentru turneu

Zlatan, după momentul accidentării // Foto: Getty Images
Zlatan, după momentul accidentării // Foto: Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 mai 2021 17:42 / Actualizat sambata, 15 mai 2021 17:45

Zlatan Ibrahimovic, 39 de ani, nu va face parte din lotul Suediei la turneul final al Euro 2020, după ce s-a accidentat la genunchi în timpul unui meci de campionat.

Atacantul lui AC Milan ratează astfel șansa de a reveni în tricoul Suediei la un turneu major, după ce s-a retras de la națională în urmă cu cinci ani și a revenit asupra deciziei special pentru turneu.

Janne Andersson, selecționerul Suediei, a confirmat că Ibra nu va fi în lotul echipei sale. „Am vorbit cu Zlatan. Desigur, e o veste tristă, atât pentru el, cât și pentru noi. Mi-a spus că accidentarea îl împiedică să participe la Euro 2020. Sper să revină cât mai repede în teren”, a spus tehnicianul suedez.

De la anunțul revenirii la națională după cinci ani de la retragere, Ibrahimovic a bifat două prezențe în tricoul Suediei, ambele în luna martie. Atacantul are 62 de goluri în 118 meciuri la națională, debutul său fiind în 2001.

Vedeta suedeză s-a accidentat în meciul cu Juventus, din campionat, scor 3-0 și a părăsit terenul în repriza secundă, ulterior fiind diagnosticat cu entorsă la genunchiul stâng.

Suedia va evolua în Grupa E la Euro 2020, primul meci fiind cu Spania, pe 14 iunie. Din aceeași grupă mai fac parte Slovacia și Polonia.

Citește și alte știri internaționale:

Rangers - Aberdeen 4-0 » Rangers încheie sezonul cu un record de puncte și fără înfrângere! Ianis, pasă de gol

Spaniolii anunță o veste-șoc la Real Madrid! Zidane e gata să plece de la club

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close