INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - DUDELANGE 2-5 LA GENERAL

CFR - Dudelange // 5 explicații pentru o rușine istorică: de ce campioana Luxemburgului a demolat-o pe CFR Cluj

FOTO: Facebook CFR Cluj
FOTO: Facebook CFR Cluj

Articol de , - Publicat vineri, 31 august 2018 16:01

CFR Cluj s-a făcut de râs în play-off-ul Europa League, fiind eliminată de Dudelange, campioana Luxemburgului, cu un neverosimil 5-2 la general. 

GSP.ro a identificat 5 posibile explicații pentru eșecul istoric al "feroviarilor"

1. Toppmoller

Antrenor cu stabilitate garantată la Dudelange, lăudat de oamenii din presa luxemburgheză. "El e creierul, organizează aproape chirurgical apărarea și unge atacul, mecanismul funcționează perfect pentru echipa noastră mică", îl laudă oamenii din Ducat.

2. Conceicao

Dincolo, haosul din conducerea și de pe banca CFR-ului și-a spus cuvântul. Mai mult, portughezul Conceicao a părut, în multe momente, în mijlocul disperării. A aruncat toți fotbaliștii ofensivi ai feroviarilor în teren, ignorând complet faza defensivă.

3. Pe val

Succesul din "dubla" cu Legia le-a dat un curaj enorm luxemburghezilor, care au avut exact de ce să se agațe la meciul cu CFR. Marcatori în absolut toate cele 8 meciuri de până acum din acest sezon european, cei de la Dudelange au înscris de 4 ori și-n poarta polonezilor.

4. Jucători cu experiență

Pe lângă amatori, Dudelange a venit cu nume precum Kruska (a jucat doar în tur, fost la Borussia Dortmund), Bisevac (fost la PSG și Lazio), Pokar (fost la Kaiserslautern) și 6 internaționali luxemburghezi.

5. Sinani

Danel Sinani (21 de ani, extremă stânga, internațional luxemburghez), un nume care, cu siguranță, va mai ieși la rampă. Diferența dintre execuțiile încercate de clujeni în prima repriză, vezi Ioniță sau Bordeianu, și șutul minunat de la golul de 1-0 a tranșat calificata.

Vezi și:  EXCLUSIV/INFOGRAFIE Mai jos n-am fost niciodată! Situație DRAMATICĂ în clasamentul coeficienților: primele consecințe după ce FCSB și CFR au ratat calificarea în grupe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
redshow
redshow  •  01 Septembrie 2018, 09:39

Arbitrii straini- impartiali

969907806361734
Nedelcu Dan  •  31 August 2018, 23:13

Nu doresc sa stirbesc meritele luxemburghezilor, dar eu cred ca explicatia se gaseste pe spatele tricourilor celor de la CFR.

maxp
maxp  •  31 August 2018, 20:36
Postat de alin_ddb pe 31 August 2018, 18:29

Ba, eu nu le i au apararea astora..dar echipa aia de amatori nu e chiar asa amatoare cum pare ! Au scos echipe bune si in afara celor de la cfr ! Sunt sigur ca nu se vor face de ras in grupe...cat despre luxemburghezi, aia nu mai sunt chiar zidari cum erau o data ! Uita te pe statistici si o sa vezi ca nationala lor a facut niste surprize prin europa, una chiar cu franta ! Iar strainii lui dudelange, ar fi jucatori de baza in oricare echipa din liga 1.. cfr trebuia oricum sa se califice, dar nu e chiar asa o mare bomba ca a iesit...tarile astea mici au crescut enorm, iar noi nu suntem o tara de top in europa,sa fim asa surprinsi ca ne au scos ! Adu pe dudelange in romania si iti garantez ca se bate la titlu, cu mari sanse !

Eu sunt de-acord cu ce zici, echipele astea mici nu mai sunt asa mici. Dar de aici pana a fi asta o scuza... adica lotul CFR-ului ramane net superior valoric. Noi in ultima lunga vreme mai mult ne uitam si ne facem calculele in functie de valoarea adversarilor dar uitam se ne autoevaluam pe noi. Nici Malmo, nici Dudelange nu erau mari echipe si nu erau superioare valoric CFR-ului, s-au prezentat doar mult mai serios pregatite. Su nu cu pseutehnicieni adunati care de unde.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează