INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PLAY-OFF EUROPA LEAGUE

AICI ai toate reacţiile după tragerea la sorţi! Citeşte ce cred oficialii cluburilor

Gigi Becali:
Gigi Becali: "Pentru o echipă ca Steaua, care speră la finala Europa League, ŢSKA Sofia nu este o echipă de temut" :D

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 05 august 2011 20:54

Echipele româneşti au adversari relativ accesibili în play-off-ul Europa League: Vorslka Poltava - Dinamo, Steaua - ŢSKA Sofia, Slask Wroclaw - Rapid, Vaslui - Sparta Praga, Gaz Metan - Austria Viena. Iată reacţiile celor implicaţi:

UPDATE 16:45 / Vorskla Poltava - Dinamo Căpitanul ucrainenilor, Serghei Dolhanskyi: “Eu nu cunosc prea multe detalii despe adversarul nostru. În mod normal, trebuie să fie vorba despre o formaţie importantă, de care se trece foarte greu. Avem timp să ne analizăm adversara, şi apoi voi putea declara mai multe. De vorbit încă de pe acum nu cred că are rost. Nu pot să spun că preferam alt adversar din urnă. Absolut toate erau echipe foarte bune, pe care nu ai dori să le întîlneşti.”

UPDATE 16:35 / Gaz Metan - Austria Viena Antrenorul Austriei Viena, Karl Daxbacher: "Ar trebui să fie un duel egal. Trebuie să fim atenţi pentru că au eliminat surprinzător Mainz. Vom vorbi cu cei de acolo pentru a vedea unde au greşit, vrem să avem toate informaţiile despre acest adversar. Deocamdată nu ştim mai nimic". Directorul sportiv Thomas Parits: "Sînt mulţumit de tragerea la sorţi. Şansele sînt 50-50. Aş fi preferat să jucăm în deplasare întîi, pentru că avem o atmosferă deosebită acasă".

UPDATE 16:30 / Vaslui - Sparta Praga Antrenorul lui FC Vaslui, Viorel Hizo, conform mediafax: "Primul meci va fi greu, în condiţiile în care am pierdut doi jucători de bază, pe Papp, care a suferit o ruptură de menisc la pregătirile pentru echipa naţională, şi pe Wesley, care are două cartonaşe galbene. În aceste condiţii, cu Glandstone şi Cânu, care sunt deja accidentaţi, va trebui să folosesc un copil care a jucat în Divizia B, este vorba de Balaur, care are doar 20 de ani şi în zece zile trebuie să-l învăţ ce nu l-au învăţat alţii în 15 ani. Trebuie să mă culc cu el seara şi să mă trezesc cu el dimineaţa. Practic, din cinci fundaşi, am mai rămas doar cu doi".

UPDATE 16:25 / Slask Wroclaw - Rapid Mijlocaşul lui Slask Wroclaw,  Sebastian Mili: "Nu am vrut să joc cu Rapid. E la fel de greu precum ar fi fost cu Lazio. În această fază nu mai există adversari uşori, dar Rapid e o echipă foarte dificilă. Totuşi, avem încredere că putem mergem mai departe". Atacantul Piotr Ćwielong: "Mie Rapid mi se pare cel mai uşor adversar din cele pe care le puteam avea. Bineînţeles, asta nu înseamnă că îi vom trata cu superioritate. Cheia va fi în primul meci, de pe terenul nostru, nu ne oermitem paşi greşiţi acasă".

UPDATE 16:20 / Vaslui - Sparta Praga Antrenorul Spartei Praga, Martin Hašek: "Ne întîlnim din nou cu Vaslui, după acel 1-1 din pregătiri. De data aceasta va fi o "dublă" decisivă, ne vom concentra la maximum. Ne poate ajuta faptul că îl vom putea întreba pe fostul antrenor al lui CFR Cluj, Ales Jindra, despre Vaslui. Ei formează o echipă puternică, au reuşit să se califice în Liga Campionilor sezonul trecut. Doar Hannover putea fi un adversar mai puternic decît ei". Stoperul Spartei Praga, Erich Brabec, a jucat la Slavia Praga în 2008, cînd cehii au eliminat Vasluiul: "Îmi amintesc că n-am stat în oraş, am mers mult pînă la stadion pe nişte şosele care nu erau chiar de calitate". Fundaşul Vlastimil Vidlička: "Am jucat cu ei în Austria, au mulţi străini de valoare. Cred totuşi că ne vom putea califica".

UPDATE 16:05 / Steaua - ŢSKA Sofia Narcis Răducan, director sportiv Steaua, pentru RADIO GSP: "Au cîştigat Cupa şi Supercupa. Ne vor aştepta două meciuri foarte grele. Avem însă avantajul că am început campionatul mai devreme şi cred că ne vom califica. Trebuie tratată cu seriozitate această dublă manşă. Steaua este Steaua, ŢSKA Sofia e o echipă mai mică, dar o vom trata cu seriozitate. Galeriile dintre cele două echipe se înţeleg foarte bine, deci nu vor fi probleme. Cred că vor merge foarte mulţi stelişti în Bulgaria".


UPDATE 16:00 / Steaua - ŢSKA Sofia Valentin Iliev, fundaşul Stelei, fost jucător la ŢSKA Sofia, pentru site-ul oficial al Stelei: "Chiar vorbeam cu coechipierii mei şi le spuneam că nu vreau să cădem cu ŢSKA. Dar eram 99 la sută convins că soarta mă va aduce să joc împotriva clubului meu favorit din Bulgaria şi la care ţin foarte mult. ŢSKA mi-a deschis o uşă, acolo am început fotbalul mare. Sunt jucător profesionist însă şi îmi voi face datoria pentru clubul la care activez. Dacă voi juca, voi face totul pentru ca Steaua să meargă mai departe", a spus Iliev.

UPDATE 15:55 / Steaua - ŢSKA Sofia Antrenorul echipei ŢSKA Sofia, Milen Radukanov: "Vom considera că tragerea la sorţi a fost bună dacă vom merge în grupe. Toţi adversarii cu care puteam cădea erau dificili. Steaua este un adversar serios. Ştiu destule lucruri despre Steaua, dar sunt lucruri comune. Zicu probabil îmi va oferi informaţii foarte interesante. Ambiţia noastră este să trecem de Steaua şi să ne calificăm, vom face totul pentru a ne îndeplini obiectivul".

UPDATE 15:45 / Slask Wroclaw - Rapid Patronul George Copos pentru mediafax: "Polonezii au echipă grea, au terminat pe locul doi sezonul trecut şi trebuie să ţinem cont de faptul că Polonia nu a trecut prin criza prin care a trecut România, aşadar nici Slask nu a traversat criza pe care o traversează Rapidul. Va fi un meci foarte tare. Dar noi avem un lot foarte puternic şi cu orice adversar din acea urnă am fi căzut, trebuie să ne calificăm. Noi suntem obligaţi să mergem în grupele Ligii Europa dacă vrem să avem un echilibru financiar în acest sezon".

UPDATE 15:40 / Slask Wroclaw - Rapid Antrenorul Rapidului, Răzvan Lucescu: "Sînt antrenor şi ştiu foarte bine că nu este vorba de favorite. Sînt două meciuri în care ambele echipe pornesc cu şanse egale. Este o dispută împortriva unei echipe poloneze, pentru a obţine calificarea este de muncă. Din acest moment ne vom îndrepta atenţia către campionatul Poloniei. Acum au început cu un rezultat de egalitate, 1-1, în următorul meci ori eu ori un coleg de-ai mei vom ajunge acolo".

UPDATE 15:35 / Vorslka Poltava - Dinamo Căpitanul "cîinilor", Ionel Dănciulescu, pentru GSP.ro: "Trebuie să fim atenţi cu această echipă. Dacă sîntem uniţi şi jucăm cu atenţie încă din partida din deplasare, putem merge în grupe. Trebuie să avem încredere în noi, să luptăm pentru suporterii noştri Se poate!!"

UPDATE 15:30 / Vaslui - Sparta Praga Constantin Zotta, preşedinte Vaslui, la GSP TV: "Dacă ne uităm în urnă, puteam să cădem cu Sevilla, cu Alkmaar. De olandezi vrem să uităm, la acest moment pot spune că este o tragere la sorţi acceptabilă. Ştiu că Sparta Praga reprezintă o forţă importantă a fotbalului ceh. Vom avea probleme de lot însă, după accidentarea lui Cînu, s-a accidentat şi Papp, are ruptură de menisc!"

UPDATE 15:25 / Gaz Metan Mediaş - Austria Viena. Cristi Pustai la sportro: "Toţi adversarii din această fază sînt de calitate. E o echipă care în ultimii 3 ani a jucat în această competiţie, a fost şi în grupe, e o formaţie cu tradiţie. Dar avem şi noi şansele noastre. Mi-ar fi plăcut să jucăm primul meci în la noi... dar probabil vom juca pe teren propriu la Cluj, deci avem două meciuri în deplasare. Sper să revină Pîrvulescu, avem multe accidentări şi-aşa"

UPDATE 15:20 / Vorslka Poltava - Dinamo - Antrenorul dinamovist Liviu Ciobotariu la GSPTV: "Întîlnim o formaţie din campionatul Ucrainei, o echipă care, din informaţiile care le-am cules în scurt timp, vine după trei victorii în campionat, se află pe locul doi. În preliminarii au cîştigat trei jocuri şi au făcut un egal. Duminică o să merg să văd meciul lor cu Arsenal Kiev. Bineînţeles că o să iau legătura cu Mircea Lucescu, cu siguranţă ne va da mai multe informaţii".

UPDATE 15:15 /
Vorslka Poltava - Dinamo - Cornel Dinu la sportro: "Un adversar dificil, fotbalul ucrainean are pe lîngă marile Dinamo Kiev şi Şahtior echipe puternic unde se investeşte masiv, chiar dacă se spune că n-au stranieri, au orgoliu, sînt luptători. Echipele noastre sînt cam la egalitate ca palmares cu cele din Ucraina. Au un fotbal în creştere, vor găzdui turneul final al Campionatului European... E un uşor avantaj că Dinamo joacă în deplasare primul meci şi returul acasă. Poate AEK Larnaca era un adversar mai bun, pentru că Dinamo mai are nevoie de retuşuri de ordin fizic. Sper ca pînă la meci să fim în plenitudinea forţelor"

UPDATE 15:00 /
Steaua-ŢSKA Sofia  - Patronul Stelei, Gigi Becali, la GSPTV: "Eu nu voiam să cădem cu ei, o echipă care îl are pe Zicu. ŢSKA Sofia e o formaţie bună, deşi nu este de speriat. Steaua e de finala Europa League. Nu mai pot exista mari surprize în fotbal. De exemplu, Barcelona ce surprize mai poate oferi? Aşa şi Steaua".

Vezi mai jos VIDEO cu reacţiile oficialilor de la Steaua, Dinamo, Rapid, Vaslui şi Gaz Metan!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
trupsisufletpentruculori
trupsisufletpentruculori  •  06 August 2011, 01:59
Postat de hacicu pe 06 August 2011, 00:11

sper sa avem cel putin 4 echipe... cel mai greu fa vi pentru Valslui pentru ca are multi accidentati Gazu nu are nimic de pierdut...va fi un meci echilibrat Dinamo n=ar trebui sa aiba probleme Steaua la fel Si Rapid daca prinde zi buna castiga fara probleme

sincer....vaslui nu are nici o sansa...pe undeva i inteleg.....nu au putut face transferuri...asta ia costat...antrenorul e ...invechit..zboara cat de curand...am si pariat deja pe asta.....Adversrule fff bun...sparta la ora actuala e o forta....! dinamo are sanse 60 la 40... 60 ca nu.. 40 ca da....acolo depinde si de noroc...steaua are sanse 50... 50 e un adeversar care pare slab dar nu e slab deloc....poate e cel mai puternic pe care putea sa il intalneasca...rapid are sanse mari....adversar mediocru..rapid are echipa bun dartotul depinde de antrenor...care nu e asa de bun cum crede lumea dar cu ajutor de la taticu..se poate....gazu...mici sanse ...poate la fel ca vaslui...

trupsisufletpentruculori
trupsisufletpentruculori  •  06 August 2011, 01:52
Postat de klaus pe 05 August 2011, 15:10

da cine naiba e zicu ???e messi i scoate steaua pe tska fara probleme!

eu nu zic ca o scoate fara probleme....intradevar Steaua e o echipa care poate sa faca surprize oricand oriunde PLACUTE!!! ...ASA CUM TSKA SE VA INFORMA DESPRE STEAUA DE LA zicu..tot asa si STEAUA se va informa despre tska de la ILIEV...Steaua are echipa mai buna!!! asta e sigur..si sa-r putea ca la ora meciului Moraes sa fie al stelei....zicu hai sa fim serosi....nu e Messi...

hacicu
hacicu  •  06 August 2011, 00:11

sper sa avem cel putin 4 echipe... cel mai greu fa vi pentru Valslui pentru ca are multi accidentati Gazu nu are nimic de pierdut...va fi un meci echilibrat Dinamo n=ar trebui sa aiba probleme Steaua la fel Si Rapid daca prinde zi buna castiga fara probleme

Vezi toate comentariile (34)
Comentează