INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ALASHKERT - CFR CLUJ, JOI, 19:00, DIGI, GSP.RO

ALASHKERT - CFR CLUJ // Un nou șoc la CFR Cluj! Doi jucători sunt OUT înainte de duelul cu Alashkert

Articol de - Publicat miercuri, 08 august 2018 15:21

CFR Cluj va juca joi de la ora 19:00 în Armenia, cu FC Alashkert, în prima manșă din turul III al preliminariilor Europa League, ultimul înainte de play-off.

La antrenamentul efectuat astăzi la Cluj nu au fost prezenți portarul Giedrius Arlauskis, 30 de ani, și atacantul Billel Omrani, 25 de ani. Lituanianul și francezul nu vor face deplasarea în Armenia, fiind excluși din lot de antrenorul Toni Conceicao.

Despre Arlauskis și Omrani, Cancan a scris că au fost implicați într-un scandal la festivalul Untold și că ar fi făcut scandal în hotel. (Detalii aici)

  • FC Alashkert - CFR Cluj se joacă joi, de la ora 19:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport

Citește și: CFR exclude eșecul în deplasarea din Armenia: "Suntem favoriți!" » Țucudean, replică tare pentru senzația din atacul Gazului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  08 August 2018, 16:16
Postat de gazistu pe 08 August 2018, 16:01

"... din turul III al preliminariilor UEFA Champions League, ultimul înainte de play-off." .. aLOOO nu cumva au fost eliminati din CH LEAGUE de catre mult mai galonata, Malmo FF? tot in Ch League joaca?

articolele pe gsp sunt open edit. adica prima varianta e ridicata direct pe site si apoi impreuna cu publicul cititor se corecteaza pe parcurs.

tinn
tinn  •  08 August 2018, 16:14
Postat de lobbyone pe 08 August 2018, 16:00

Oamenii nu au ma nicio treaba cu jurnalismul sau cu sportul in general . Ei sunt preocupati sa isi faca zeci de conturi si sa genereze aici trafic debitand prostii . E direct forumul fecesebeisti.ro aici , bag mana in foc ca vorbim toata ziua cu 2-3 oameni maxim .

Ba majoritatea sunteți hateri, de-aia de joasa speță, fără echipă

gazistu
gazistu  •  08 August 2018, 16:01

"... din turul III al preliminariilor UEFA Champions League, ultimul înainte de play-off." .. aLOOO nu cumva au fost eliminati din CH LEAGUE de catre mult mai galonata, Malmo FF? tot in Ch League joaca?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează