INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GALATA - OM 4-2

FOTO SUPERCICÂLDĂU! Românul a ridiculizat apărarea lui Marseille: filmul fazei + Cic s-a îmbrâncit cu un adversar

Alex Cicâldău (24 de ani, mijlocaș central) a deschis scorul în Galatasaray - Marseille
Alex Cicâldău (24 de ani, mijlocaș central) a deschis scorul în Galatasaray - Marseille

Articol de GSP - Publicat joi, 25 noiembrie 2021 20:07 / Actualizat joi, 25 noiembrie 2021 21:44

Alex Cicâldău (24 de ani, mijlocaș central) a deschis scorul în Galatasaray - Marseille 4-2, partidă contând pentru etapa #5 a grupelor din Europa League.

Programul complet al serii în Europa League!

În minutul 12, Cicâldău a recuperat excelent în jumătatea adversă mingea de la Boubacar Kamara, a combinat cu Sofiane Feghouli și l-a prins pe contre-pied pe portarul Pau Lopez.

FOTO. Filmul fazei în care Cicâldău a marcat contra lui Marseille:

+3 FOTO

Cicâldău a contribuit decisiv și la golul doi marcat de Galatasaray. Centrarea lui a fost deviată de Caleta-Car în propria poartă.

Olimpiu Moruțan a început meciul contra francezilor ca rezervă. A intrat pe teren în minutul 51 chiar în locul lui Cicâldău, ușor accidentat.

Cicâldău, „galben” pentru împingeri!

În minutul 35, Cicâldău a fost autorul unui moment tensionat. Alex a văzut „galben” după ce s-a îmbrâncit cu Pape Gueye. 

De altfel, atmosfera de la Istanbul este una sufocantă. Fanii turcilor aruncă des cu obiecte în teren, iar partida a fost întreruptă de mai multe ori în calupuri de zeci de secunde. Jucătorii lui Terim, în frunte cu portarul Muslera, i-au rugat pe propriii fani să se calmeze:

În actuala stagiune, Cic a mai reușit 3 goluri și o pasă decisivă pentru Galatasaray. E primul gol semnat de mijlocașul român în grupele Europa League.

Alarmă la Galatasaray! Moruțan și Cicâldău și-ar putea pierde antrenorul opt etape

Fatih Terim (68 de ani), antrenorul lui Cicâldău și Moruțan, riscă o suspendare mare în Turcia, după cartonașul roșu primit în derbyul cu Fenerbahce, pentru că a insultat arbitrul și a pătruns peste el în vestiar.

Fatih Terim, antrenorul lui Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan, a intrat în mare încurcătură după derby-ul pierdut cu Fenerbahce (1-2).

Arbitrul Halil Umut Meler i-a acordat al doilea cartonaș galben în prelungiri, după ce a avut un schimb de replici dur, așa cum se arată în raportul întocmit de observatorul partidei, și acesta l-ar putea costa scump, la fel și comportamentul său ulterior.

Terim riscă o suspendare între trei și opt etape în SuperLig! În raport se menționează că antrenorul, eliminat de pe bancă, l-a insultat și a intrat apoi peste el în vestiar, deși nu avea voie. În minutul 90+6, a fost eliminat din cauza reproșurilor de pe margine asupra arbitrajului.

Potrivit Fotomac, i-ar fi strigat centralului: „Dacă mănânci rahat, vino și arată-mi aici!”, făcând trimitere la faptul că centralul i-ar fi arătat cartonașul roșu de la zece metri de linia de margine, și nu s-ar fi deplasat în dreptul lui. În plus, au existat și alte injurii îndreptate spre arbitrii și oficiali, toate trecute în raport.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Arsene Wenger, aproape de revenirea în fotbal: „O să ne ajute enorm!”

Un an de la dispariția lui Diego Maradona! » Leo Messi, mesaj emoționant: „Mereu mă gândesc că, la un moment dat, îl voi vedea vorbind la TV”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
aius
aius  •  26 Noiembrie 2021, 12:43

Cicaldau,mic copil,n-a facut nimic...dar .Morutan...ehe.....

10217322430881589
George Fedorovici  •  26 Noiembrie 2021, 11:06
Postat de observator_federal pe 25 Noiembrie 2021, 22:32

În seara asta la rubrica sport a ProTV, Corin Caragea: "La această oră, pe ProX se dispută meciul dintre Galatasaray și Marseille. Cicâldău a înscris iar Fatih Terim... l-a îmbrățișat pe Moruțan".

pai e ceva nou? gigi sport, Mironică Tv, toți sunt membrii ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10217322430881589
George Fedorovici  •  26 Noiembrie 2021, 11:04
Postat de rocky5 pe 25 Noiembrie 2021, 21:08

Ce nesimțit Terim sa-l țină pe exbercenar rezervă!

nu i-a intrebat pe aia de la gigi sport :))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează