INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ARBITRI

Alexandru Tudor va fluiera mîine meciul OSC Lille - PSV Eindhoven

alexandru tudor
alexandru tudor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 16 februarie 2011 11:07

Românul Alexandru Tudor va conduce la centru meciul OSC Lille - PSV Eindhoven, care va avea loc mîine, de la ora 22:00, în prima manşă a 16-imilor Europa League.

Tudor va fi ajutat la cele două linii de Cristian Nica şi Aurel Oniţa, rezervă urmând să fie Radu Petrescu. Asistenţii suplimentari la acest meci au fost desemnaţi Marius Avram şi Ovidiu Haţegan.

Tudor a mai arbitrat formaţia OSC Lille de două ori în Liga Europa la meciurile cu Valencia, din sezonul trecut, scor 1-1, şi cu La Gantoise, în acest sezon, scor 1-1.


Meciul din Franţa începe la ora 22:00, liveSCORE pe GSP.ro. Alexandru Tudor este în a treia urnă valorică a arbitrilor, Premier Development, iar cel mai bine clasat în această ierarhie dintre români este Cristian Balaj, în Premiere. Deasupra celor două clase valorice mai există Elite.

TOATE REZULTATELE ŞI PROGRAMUL DIN EUROPA LEAGUE LE GĂSIŢI PE CAMPIONATE.RO

Sursa: Mediafax

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  16 Februarie 2011, 12:50

e praf, mai mult de europa league nu ajunge! de ce? pt ca e corupt, e un spagar notoriu

Vezi toate comentariile (1)
Comentează