INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LUGANO, JOI, 22:05, TELEKOM, PRO TV, GSP.RO

Antrenorul lui Lugano, anunț important înaintea meciului cu FCSB + laude pentru echipa lui Nicolae Dică

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 decembrie 2017 21:11

Antrenorul celor de la Lugano, Pierluigi Tami, a anunțat că partida de mâine cu FCSB va fi una în care va testa mai mulți jucători care nu au jucat până acum. A ales să odihnească jucători importanți pentru că va da importanță următorului meci de campionat, Lugano neavând șanse de calificare. 

"În campionat am început un pic mai slab, dar acum ne-am revenit. Duminică avem o partidă importantă pentru noi (n.r. – cu Lausanne) şi am luat în calcul asta. De aceea le-am dat şansa mai multor jucători tineri să joace mâine.

La meciul tur am făcut o partidă extraordinară, dar Steaua a demonstrat că are mai multă experienţă internaţională şi nu a avut nevoie decât de zece minute pentru a întoarce rezultatul. Date fiind aceste calcule, Steaua este favorită mâine, mai ales că luptă pentru primul loc, dar asta nu înseamnă că suntem învinşi dinainte.

Nu mai contează această partidă, în sensul că nu mai depinde calificarea noastră de acest meci, dar este o partidă de Liga Europa şi trebuie onorată. Trebuie să terminăm cu bine această aventură în Liga Europa. Cred că am făcut o figură frumoasă şi sper să încheiem în aceeaşi notă.

Dacă am fi câştigat meciul tur acum ne băteam pentru calificare. Noi nu vrem să demonstrăm nimic mâine, am jucat bine cu toate echipele până acum, am demonstrat că niciuna dintre aceste echipe nu ne-a dominat şi sunt foarte mulţumit de prima experienţă a noastră în cupele europene", a spus Tami conform TV Telekom Sport.

...despre locul FCSB-ului în grupă: "Normal că e meritat locul Stelei în grupă, niciodată nu poate fi contestat ceva ce se obţine pe gazon. Cred că cele două echipe, Steaua şi Plzen, s-au calificat pe merit din această grupă".

Echipa probabilă FCSB:

A. Vlad - Enache, Bălașa, Larie, J. Morais - Pintilii, Ov. Popescu - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman - Gnohere

  • FCSB - Lugano va fi liveTEXT pe GSP.RO, joi de la ora 22:05, și în direct pe TV Telekom Sport și ProTV

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
chronic
chronic  •  06 Decembrie 2017, 21:44

iar morais

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close