INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STURM GRAZ - AEK LARNACA 0-2

Arbitrul lovit în Europa League cu o doză de bere a ajuns la spital » Ce s-a întâmplat cu agresorul său

Articol de - Publicat vineri, 10 august 2018 11:29

Sturm Graz riscă o amendă și suspendarea stadionului după ce un fan, indentificat și arestat ulterior, i-a spart capul asistentului suedez Fredrik Klyver cu o doză cu bere aruncată din tribună. Sturm a pierdut jocul cu AEK Larnaca, 0-2.

Nervi și mult roșu, joi seară, la Graz. Pe finalul partidei, la puțin timp după golul doi al ciprioților, intervenit în minutul 74, un suporter austriac a aruncat din tribună cu o doză plină cu bere, ce l-a lovit la cap pe asistentul suedez Fredrik Klyver.

Acesta a căzut la pământ, iar din rana deschisă a început să-i curgă sânge. A fost momentul în care "centralul" Mohammed Al-Hakim a oprit partida, a trimis echipele la cabine, iar în timp ce colegul său a primit îngrijiri pe margine, înainte de a fi transportat la spital, specialiștii cu securitatea l-au identificat rapid pe agresor și l-au dat pe mâna poliției.

Al-Hakim a decis reluarea meciului după aproape 40 de minute, cu arbitrul de rezervă Markus Lindgren la linie, și în prelungiri i-a arătat și un cartonaș roșu austriacului Stefan Hierländer. Unul pe care-l va vedea și Sturm de la UEFA. Foarte probabil, sub forma unei amenzi drastice și a unei suspendări a arenei "Graz Libenau", pe care-și dispută meciurile considerate pe teren propriu.

10 eșecuri consecutive are Sturm Graz în cupele europene, cu cel de joi în fața lui AEK

"E șocant ce s-a întâmplat. M-a lăsat fără cuvinte. Împotriva agresorului trebuie luate toate măsurile posibile. Imaginea clubului nostru va avea enorm de suferit" Günter Kreissl, director sportiv Sturm Graz

IMAGINILE SUNT LA 8:43

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
maxp
maxp  •  11 August 2018, 01:22

Culmea e ca pentru incidente mai putin importante alte echipe au pierdut la masa verde. Din punctul meu de vedere, Sturm Graz ar trebui sa fie eliminata automat din competitie.

10153197333999590
Chris Montora  •  10 August 2018, 16:07
Postat de Chris Montora pe 10 August 2018, 14:01

@dart: chiar era o doza aproape plina de bere. Paharul pe care l-ai vazut pe jos langa arbitru era acolo inainte sa fie lovit. Gasesti video pe net daca chiar vrei sa verifici. Insa e interesant ca l-au identificat imediat. Si ca arbitrul a reluat meciul, considerand ca e un caz izolat si nu e pericol de escaladare.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

941682695852174
Sandu Sorin-Laurian  •  10 August 2018, 15:46
Postat de vasy86le pe 10 August 2018, 14:22

Fa-ti ma un control oftalmologic, aia e doza de bere toata ziua, daca era pahar de plastic, nu ii spargea capul si nici nu ar fi ajuns pana la el.

Era un pahar din plastic.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează