INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EINTRACHT FRANKFURT

ARSENAL - EINTRACHT FRANKFURT // VIDEO Ce nebunie! Suspendați, fanii lui Frankfurt au venit, totuși, la Londra și au făcut spectacol! Cum a tratat poliția năvala nemților

Articol de GSP - Publicat joi, 28 noiembrie 2019 22:34

Fanii lui Eintracht Frankfurt nu au ținut cont de suspendarea primită de la UEFA, au făcut deplasarea la Londra și au venit până aproape de stadionul lui Arsenal, Emirates. Poliția i-a dispersat din jurul stadionului. 

Ultrașii nemți sunt interziși în toate meciurile din grupa F. Suspendarea primită de la UEFA a venit pe fondul unor incidente, în deplasarea de la Vitoria Guimaraes din octombrie.

Poliția britanică a primit informații că aproximativ 5.000 de fani nemți vor călători la Londra, astfel au lansat o operațiune majoră de securitate pentru a-i menține sub control.

Ultrașii au oferit un show pirotehnic în apropierea stadionului pentru a-l întâmpina pe antrenorul lui Frankfurt.

Citește și:

Robert Moreno, ripostă fermă pentru Luis Enrique: „Dacă eu n-aș fi preluat naționala atunci, el n-ar mai fi acum selecționerul Spaniei!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
pierrecardin
pierrecardin  •  28 Noiembrie 2019, 23:15

Englezii pisicute. You'll never walk alone, dar astia nici nu misca, ce sa mearga :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează