INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ATALANTA - DORTMUND 1-1

ATALANTA - BORUSSIA DORTMUND 1-1. Atac rasist: fanii italieni l-au făcut maimuță » Reacția lui Batshuayi face toți banii: "Sper să vă distrați"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 23 februarie 2018 10:09

Borussia Dortmund s-a calificat în optimile de finală ale Europa League după egalul cu Atalanta, scor 1-1 (3-2 în tur).

Michy Batshuayi (24 de ani de ani) s-a plâns pe Twitter că a auzit sunete imitând maimuța în tribună la adresa lui: ”Sper să vă distrați urmărind competiția mai departe, pentru că noi ne-am calificat”.

Nu a mai marcat în retur, însă "dubla" de la Dortmund a contribuit capital la calificarea Borussiei în "optimile" Ligii Europei.

Michy Batshuayi a plecat cu un gust amar din Italia în ciuda remizei scoase în final prin reușita lui Schmelzer (1-1). Fanii Atalantei, prezenți joi pe stadionul din Reggio Emilia, l-au șicanat rasist pe atacant.

Percassi cere scuze

"Suntem în 2018 și continuăm să auzim strigăte de maimuță în tribune... E adevărat? Sper că vă veți amuza mai departe urmărind această competiție, pentru că noi mergem mai departe", a postat după meci, pe contul de Twitter, belgianul de origine congoleză, împrumutat de la Chelsea până la sfârșitul sezonului.

Italienii au încercat să minimalizeze incidentul rasist.

"N-am sesizat acele țipete, dar dac-așa au stat lucrurile ne cerem scuze. Atmosfera a fost însă fantastică și am fost foarte aproape de calificare", a spus președintele Antonio Percassi. Schmelzer a făcut 1-1 (83), după gafa portarului Berisha și două mari ratări ale gazdelor la 1-0! 

"Am pornit ca Cenușăreasa în Europa și ieșim din competiție mai bogați. Și nu trebuie să fim deprimați, am reprezentat la înălțime Italia, iar diferența s-a făcut la detalii"Gian Piero Gasperini, antrenor Atalanta

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
dakesis
dakesis  •  23 Februarie 2018, 13:52

trebuie sa fii tare inapoiat sa ai astfel de manifestari in sec 21... Ce naiba mai conteaza rasa? este chair ilara comportarea asta... niste tembeli.

ataraxia
ataraxia  •  23 Februarie 2018, 10:36

ha ha ha. si i-a batut ***???? hm....ce sa cred?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează