INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ADVERSAR

Atenție, FCSB! Lazio a făcut instrucție în Serie A cu modesta Crotone » Golgeterul Immobile continuă forma excepțională

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 decembrie 2017 15:06

Adversara FCSB-ului din șaisprezecimile Europa League, Lazio Roma, s-a impus categoric în partida jucată pe teren propriu cu Crotone, pe care a demolat-o după pauză, scor 4-0.

AICI VIDEO

Formația din capitala Italiei a dominat clar partida, însă a punctat abia în repriza secundă. Prima dată în minutul 56, prin Jordan Lukaku, fratele fotbalistului de la Manchester United, Romelu Lukaku.

Acesta a fost servit de Immobile în fața porții și n-a făcut decât să pună latul în 6 metri și să înscrie golul care i-a deschis apetitul lui Lazio, care a mai adunat 3 puncte. 

Golul doi nu avea cum să nu poarte semnătura golgeterului Immobile. Acesta s-a înălțat în centrul careului și a înscris cu o lovitură de cap, fiind servit perfect de Lulici.  Acesta din urmă și Anderson au înschis tabela cu golurile marcate în minutele 86 și 89. 

Cu 36 de puncte Lazio rămâne pe locul 5, cu 6 puncte în spatele liderului Napoli și cu două în spatele lui AS Roma, care e pe 4, însă are un meci mai puțin. FCSB și Lazio se vor duela pe 15 și 22 februarie, în 16-imile Europa League.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
haideusicfr
haideusicfr  •  24 Decembrie 2017, 09:29

Nu-i nimic.Era unul pe aici ce scria ca Gnohere e printre cei mai buni atacanti din Europa. Si pana atunci poate-si revine si Alibec ,atacantul de 20 de milioane. Poate va juca si Morutan ,unde-l mai pui pe Coman ,cu Vladut in poarta ,Enache pe dreapta sau .stanga ,Dica antrenor si Becali ..""coordonator."" Lazoi nu are nici o sansa. Iar daca nu va fi asa ,TAS va judeca .Na ca am ajuns si eu poet .Ca si Argaseala.Mai trebuie sa public.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  23 Decembrie 2017, 19:24
Postat de jack_the_stripper pe 23 Decembrie 2017, 18:56

Mda, cam cum a sters FCSB cu CSU Craiova (a nu se confunda cu Universitatea...) sau Viitorul cu FCD1948B (a nu se confunda cu Dinamo...).

.....sau cum a șters Dinamo ( a se confunda cu Dinamo ), cu Fcsb anul trecut pe vremea asta când i-a livrat vreo 10 goluri în trei meciuri !!!!!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  23 Decembrie 2017, 18:56

Mda, cam cum a sters FCSB cu CSU Craiova (a nu se confunda cu Universitatea...) sau Viitorul cu FCD1948B (a nu se confunda cu Dinamo...).

Vezi toate comentariile (14)
Comentează