INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ATHLETIC BILBAO - DINAMO 3-0 (4-1 LA GENERAL)

Athletic Bilbao - Dinamo 3-0 // Contra a rămas cu gândul la ocazia lui Mahlangu: "Ar fi fost altfel"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 04 august 2017 00:03

Dinamo a fost eliminată de Athletic Bilbao din turul al treilea al Europa League, după înfrângerea 0-3 suferită în deplasare și egalul 1-1 de pe teren propriu, însă Contra regretă ratările lui Dinamo din finalul partidei de la San Mames.

"Am încercat să atacăm în repriza a doua, dar a fost foarte greu pentru că am întâlnit o echipă foarte puternică, ce are o experiență foarte mare. Am încercat să ne mobilizăm și după primul gol, și după al doilea.

În minutul 80 am fi putut marca și altfel ar fi fost, cred eu. Mai avem multe de învățat, acesta e adevărul. Dacă am fi redus din diferență, mai putea spera la calificare. Oricum, și schimbările lui Ziganda au fost bune și asta s-a văzut, pentru că ne-a blocat bine", a spus Contra la finalul partidei.

În ultimul sfert de oră de la Bilbao, șutul lui Paul Anton din minutul 77 a fost blocat de Herrerin, iar Mahlangu a avut o ocazie bună în minutul 82, dar șutul său de la marginea careului s-a dus puțin pe lângă.

Dinamo s-a aflat la prima participare în cupele europene în ultimele 5 sezoane.

"E trist să ieși atât de repede din cupele europene! Dar să nu uităm contra cui am jucat, Bilbao e favorită să câștige competiția. Am greșit la fazele fixe, exact unde ne avertizase Mister.

Nu comentez reacțiile oficialilor FCSB. E un om acolo de la care nu ai la ce să te aștepți! Îi aștept în campionat"

Ionuț Nedelcearu, fundaș Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
magic4ever
magic4ever  •  04 August 2017, 10:57

Ce fericire pe ratatii de la fcsb, care sau calificat dupa ce au invins o echipa de pluton cu care s-a calificat si Petrolul sau Astra...sa nu mai zic ca au jucat in 10 in aceasta dubla mansa, portarul lor a fost catastrofa, a gresit grav la cel putin 3 goluri,are viteza melcului...daca jucati cu Bilbao luati si voi 3-4 goluri fara probleme...noroc cu bulanul vostru de la tragerea la sorti...

1618597915124142
Alexandru Chis  •  04 August 2017, 10:19

Chiar nu inteleg acesti antrenori ca jocul nu este format din... "daca"? Contra se scuza, invocand posibila ratare a lui Mahlangu, desi mingea sutata nu a fost pe spatiul portii, iar Mengia pe cea a lui Mitrita care a vrut sa rupa plasa lui Donnarruma. In asata a costat toata filozofia lor de antrenori? Aceste doua invocari nu sunt viabile nici macar pentru scuze. Au un singur raspuns: neprofesionalism, atat din partea jucatorilor cat si din cea a antrenorilor!

bumix
bumix  •  04 August 2017, 09:35

daca si cu parca contra ,sinteti catalusi mai invata si tu si fi mai modest ca in a de hei rup nu faci nimic

Vezi toate comentariile (17)
Comentează