INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ATHLETIC BILBAO - DINAMO, 21:45, TVR 1, GSP.RO

Athletic Bilbao - Dinamo // "Câinii" și spaima adversarilor puternici din cupele europene: "Normal că se simt frustrați"

Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor
Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 03 august 2017 17:34

Azi de la ora 21:45 se joacă Athletic Bilbao - Dinamo, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TVR 1. Florin Prunea este de părere că întâlnirile cu adversari mult superiori în cupele europene pot provoca frustrare în rândul dinamoviștilor, mai ales având în vedere că FCSB a întâlnit cel mai facil adversar posibil, Viktoria Plzen, pe care l-a eliminat cu scorul de 6-3 la general.

Dinamo a revenit în cupele europene după o pauză de 5 ani, însă a avut ghinion la tragerea la sorți și a dat peste Athletic Bilbao, unul dintre cei mai dificili adversari pe care i-ar fi putut întâlni.

"Normal că te simți frustrat să ai tot timpul asemenea adversari, mai ales când vii dupa 5 ani într-o cupă europeană și te gandești să mergi și tu un tur. Factorul financiar conteaza mai puțin, dar să dai direct peste Bilbao...

Și vezi că Steaua dă peste Plzen, care era echipa cea mai slab cotată din ce a fost în urna aia valorică. Și nu e prima dată cand se întampla lucrul ăsta", este de părere Florin Prunea, după cum a afirmat la TV Dolce Sport.

Dinamo a remizat în meciul tur de pe teren propriu cu Bilbao, scor 1-1 și joacă de la ora 21:45 returul cu bascii, într-un meci care poate fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (35)
mario_rdfe
mario_rdfe  •  03 August 2017, 20:23

Fcsb-isti ce elan va-ti luat...ce apa la moara v au d at, vai vai ! iar va imbata cu apa rece, ca aveti super echipa..cand de fapt nu ati jucat cine stie ce, ci doar ati intanlit un adversar mediocru, ce nu mai are nici o treaba cu cea din 2013, ca de altfel intreg fotbalul cehesc...chiar acum vad ca sparta e condusa cu 3-0 la general de crvena zvezda ! Deci despre ce vorbim..usurel, ca nu ati aratat bine in nici un meci de la inceputul sezonului...nici cand ati batut cu 4-1 ! peste doua meciuri iar incepeti sa injurati pe dica, jiji, denis, budi, etc ! gata...ati fost euforici, dar reveniti cu picioarele pe pamant !

chiorul
chiorul  •  03 August 2017, 20:15

Nu asa se pune problema la Dinamo, Florine. Dinamo dea lungul istoriei a "scos" echipe mari, un Inter Milano, un Hamburg, un Sporting Lisabona, i-a dat cu terenu' in cap lu' Everton. Problema apare ca intre rezultate de genul asta, care apar in istoria lui Dinamo la 5-10 ani, vin si evenimente de genul 17 Netori, Knattspyrnufelag ori Vorskla din Poltava. De pomana bati Hamburgul, daca la 2 ani diferenta iti rupe fâșu' 17 "netoți" sau scoti Sporting-ul lui Rui Costa si la 2 sau 3 ani te scot pescarii din Feroe!!! Nu da bine...

steaua1986forever
steaua1986forever  •  03 August 2017, 20:18
Postat de khal_37 pe 03 August 2017, 19:41

Sa-i spuna cuiva ,,***'' *** Prunea ca Viktoria Plzen IN SEZONUL 2013/2014 a facut egal 2-2 cu AC Milan si a facut 5 puncte intr-o grupa unde mai juca FC Barcelona. Sa nu se mai faca de rusine...21 February 2013 FC Viktoria Plzeň 2-0 SSC Napoli Napoli, 14 February 2013 SSC Napoli 0-3 FC Viktoria Plzeň, 6 December 2012 Group stage (Group B)ReportFull time » FC Viktoria Plzeň 1-0 Club Atlético de Madrid Atlético. Prunea, stim cu totii ca toti ***, *** *** sa negi evidentele este nesimtire curata. Cea mai slab cotata echipa de fotbal din Romania dintotdeauna a fost fcdb.

De parca Bilbao asta e un Manchester,Real, Barcelona sau Bayern..... astia sunt campioni la plans singuri de mila... Pana la urma rinamo are sanse azi, nu râdeți, chiar au....ca imaginati ce figuri o sa fie pe capul lor daca se califica? O sa fie saptamani cu "minunea de la.....part.2"

Vezi toate comentariile (35)
Comentează