INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ATLETICO MADRID

Basarab Panduru desființează un fost campion mondial și dublu campion european: "Săracul! El nu mai joacă de 5 ani! Nu trece nici de un chinez"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 aprilie 2018 12:06

Basarab Panduru a urmărit atent meciul dintre Sporting Lisabona și Atletico Madrid, terminat cu victoria gazdelor, 1-0. În a doua repriză pe teren și-a făcut apariția și Fernando Torres, atacant aspru criticat de fostul jucător al Stelei. 

"Mă uitam la săracul de Fernando Torres, am citit că vrea să mai joace 2-3-4-5 ani, dar el de fapt nu mai joacă de 2-3-4-5 ani. Când ajungea mingea la el ştiai din start că e pierdută.

El vrea prin China, poate că are impresia că acolo trece de vreun chinez. Dacă trece, oricum îi apare în faţă acelaşi chinez. Nu treci de nimeni.

Doar în America poate să meargă, că bănuiesc că de ăia mai trece. El e supărat că nu joacă la Atletico, dar n-are cum să joace. E clar că e al patrulea atacant. Nu mai au ăia atacanţi, că altfel el era al şaselea sau al şaptelea", a spus Panduru la TV Telekom Sport. 

Fernando Torres (34 de ani) 

  • a evoluat în cariera sa la echipe precum Atletico Madrid, Liverpool, Chelsea și AC Milan
  • a adunat 110 meciuri în națională, pentru care a înscris de 38 de ori
  • a câștigat Europa League, Champions League cu Chelsea, a fost campion european cu Spania în două rânduri și campion mondial în 2010

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
fcu1948
fcu1948  •  13 Aprilie 2018, 20:26
Postat de turcescu pe 13 Aprilie 2018, 13:50

Panduru a jucat la Benfica si Porto!

La Benfica a jucat 47 de meciuri în 3 ani, deci cam 15 meciuri pe sezon. Iar la FC Porto are fix 6 meciuri jucate. Deci putem spune fără să exagerăm că s-a aflat în treabă pe acolo, nu a impresionat, nu s-a remasrcat, nu a contat. În schimb își dă aere de parcă ar fi fost cel puțin la nivelul lui Romario, Baggio sau van Basten.

2058760724395248
Sava Andrei  •  13 Aprilie 2018, 19:33

cum iti permiti tu "basarab panduru" un nimeni in fotbalul european sa blamezi un fost numar 3 in ierarhia pentru balonul de aur? un om care la 34 ani se pregateste exemplar la un club din top 3 campionatul spaniei, unul dintre cele mai puternice din lume, cum, cum ?

1734769259936803
Cezar Căruntu  •  13 Aprilie 2018, 17:26

Păi da, marele, unicul, inegalabilul Panduru, rezerva de lux a rezervelor Generației de Aur îl desființează pe Torres, care nu numai că e campion mondial și dublu european, dar i-a și ajutat pe Chelsea dând golul calificării în finală. La vârsta la care Torres devenea campion european U16, Panduru căra sacii cu mingi la Rulmentul Alexandria. Are Torres goluri în carieră câte meciuri jucate are Basarab. Dar na, nu-i ajunge nici la genunchi, că doar a jucat de 6 ori în 2 ani pentru Porto.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează