INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIKTORIA PLZEN - FCSB 2-0

Becali l-a luat din nou la ochi pe Alibec: "Îi tremură picioarele" » A anunțat noua politică de transferuri a clubului + Singurul jucător din Liga 1 care poate juca la FCSB

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 noiembrie 2017 09:24

Denis Alibec a revenit printre titulari odată cu meciul pierdut de FCSB în deplasare cu Viktoria Plzen (0-2), dar atacantul nu a impresionat, iar evoluția sa ștearsă a fost din nou remarcată de patron la finalul meciului.

 "Alibec se zbate mult, nu-l prea ajută picioarele. Trebuie să-și pregătească picioarele. I-au tremurat picioarele. Se vede că știe fotbal și face bine fazele. Să înțeleagă că nu mai merge doar din talent, are nevoie și de pregătire. O să vedeți un alt Alibec. Și MM și Dică îmi spun că văd un alt Alibec deja.

Nu mai comentează, se conformează și face totul ca la carte. Noi l-am acceptat pe el așa cum a fost, i-am dat și banderolă și tot. Dar la un moment dat i-am zis stop lui Dică. Nu mă mai interesează nicio ofertă, mă interesează Steaua. Iar Steaua nu mai stă după Alibec.

Dacă se enervează care e problema? Stă pe bancă, în tribună și gata. Care e problema? La fotbal trebuie să respecte contractul. Oricum, o să vedeți, tot 10 milioane de euro voi lua pe el. Deocamdată n-am nevoie să-l vând", a spus patronul FCSB la TV Digi Sport.

Acesta a adăugat că nu mai este interesat să vândă jucători pentru un milion sau două de euro, ci pe zeci de milioane și a afirmat că Băluță este în acest moment singurul jucător pe care l-ar vedea jucând la FCSB.

"Nu vând mai vând jucători pe 1-2 milioane. Păi eu plătesc două milioane și jumătate pe procente. Păi 1-2 milioane sunt bani de semnințe. Eu dau doar pe 7 milioane, 10, 15 sau 30 de milioane.

Nu avem niciun post deficitar. Pe Băluță l-aș vrea, pe altul nu-l văd la Steaua. El m-ar costa 3 milioane de euro. Eu am dat două pe el. El e singurul pe care l-aș vedea putând să joace la Steaua", a adăugat Gigi Becali pentru sursa citată.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
maresal30
maresal30  •  24 Noiembrie 2017, 18:55

*** *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49
blatistu49  •  24 Noiembrie 2017, 14:18
Postat de Cristian Gherasim pe 24 Noiembrie 2017, 12:53

Pe Baluta cred ca il baga MM pe gat .Sincer la 24 de ani cat are si cu toata larghetea la buzunar a lui Becali ,nu face mai mult de 1,5 milioane euro.Sincer la Steaua nu-l vad jucand titular.

care STEAU MIZERIA FCSB

adytza74
adytza74  •  24 Noiembrie 2017, 13:43

Alibec e nascut talent si mort speranta. Perioada de varf a fost la sarsitul contractului cu Astra si inceputul la FCSB. O sa se chinuie Becali sa scape de el. Ca si pe Banel "azi" i-l dadea cu 10-12 mil. si abia a luat 5-6 sute de mii

Vezi toate comentariile (12)
Comentează