INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - RAPID VIENA 2-1 (1-3 ÎN TUR)

Becali l-a sunat pe Dică să facă o schimbare la pauză, dar antrenorul l-a sfidat: "A greșit"

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 septembrie 2018 09:20

Gigi Becali a recunoscut că a vorbit cu Dică la pauza meciului dintre FCSB și Rapid Viena din returul play-off-ului Europa League, scor 2-1 (3-4 la general).

După primele 45 de minute, roș-albaștrii conduceau cu 2-0, scor care le asigura calificarea în grupele Europa League, iar Becali i-a cerut antrenorului să-l scoată pe Mihai Roman.

Dică l-a ținut pe jucător pe teren până în minutul 74, însă cu 11 minute înainte austriecii marcaseră golul calificării. Mihai Roman a marcat cel de-al doilea gol al lui FCSB în prelungirile primei reprize.

"Dică a greșit, trebuia să închidă jocul în repriza a doua. Eu am vorbit la pauză să-l scoată pe Roman și să bage un jucator mai proaspăt. Dar uite că nu s-a întâmplat asta", a spus Becali la TV Digi Sport.


a fost nota primită de Mihai Roman din partea Gazetei Sporturilor pentru evoluția cu Rapid Viena, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai roș-albaștrilor

Citește și:  FCSB, experiment unic în Europa » Nicio altă echipă din topul continental nu a mai făcut așa ceva

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
mosvasile
mosvasile  •  01 Septembrie 2018, 13:35

Nu cred ca Becali discuta cu Dica-unul din secunzii "managerului general"!Cu ala a vorbit:"Zi-ii ba Mihae lu'Dica, sa-l scoata pa Roman"!Cand a auzit, Dica s-a uitat intrebator la MM, iar ala a clatinat din cap ca,nu!MM e cu foloasele,Dica e cu ponoasele!Da si daca reuseste samsarul sa cumpere titlul de campion,baiatul si-l baga in CV si fugutza la arabi!

rjka
rjka  •  01 Septembrie 2018, 13:18

Pai nu mai bine ați ie clubul de doi bani și al muți in Pipera ca ori cum fcsb n-ar nici o treaba cu performanța și in Pipera ați pui machedoni tai antrenori manageri , și i-ai și pe becalioti suporteri de rezultat cu tine .

fcsbsibklinadn
fcsbsibklinadn  •  01 Septembrie 2018, 13:17

demisia Dica! daca ascultai de domnul Becali acum eram in Europa iarasi. Vlad afara din Ghencea!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează