INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - SHERIFF TIRASPOL, JOI, ORA 22:05, PRO TV

Bergodi: "Să nu ne gîndim la finală" / Becali: "Ce vorbeşti, mă?"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 septembrie 2009 00:00

Antrenorul Stelei a comentat şi declaraţia patronului, care spusese că "vom cîştiga Europa League". "E prea devreme să ne gîndim la asta. Momentan ne propunem să ajungem în primăvara europeană. Apoi, vom face tot posibilul să avem un parcurs cît mai lung, însă asta nu înseamnă că trofeul va fi al nostru", a spus Bergodi.

Auzind declaraţia de ieri a italianului, Becali a replicat: "Nu e deloc mult să cîştigăm Europa League. I-auzi, e mult. Ce vorbeşti, mă? Nu e mult deloc. Dacă eu am zis că obiectivul e trofeul, atunci aşa e. Normal, Bergodi are acea mentalitate italiană, să nu vorbească înaintea faptelor, dar credeţi că el nu se gîndeşte cum ar fi să joace finala cu Steaua?".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
 •  17 Septembrie 2009, 23:20
Postat de nakamicius pe 17 Septembrie 2009, 10:29

Pana acum am fost in tabara celor care l-au aparat pe Gigi de cei care ii cer plecarea din Ghencea dar deja am obosit si m-am saturat si ei de cretinul asta. In ultimele luni a intrecut masura in declaratii si actiuni cretine. Este clar ca ar fi bine sa vina un alt actionar majoritar.

e timpul de 5 ani

 •  17 Septembrie 2009, 13:30
Postat de azerus pe 17 Septembrie 2009, 10:47

daca e sa judec dupa postare, asta cu siguranta e fiul lui jiji, facut cu o oaie... Daca pleaca si Bergodi...nu stiu cine ar mai putea antrea Steaua. Sincer nu vad antrenor roman la ora actuala mai bun decat italian, gata sa preaia Steaua.

Eu zic ( desi nu vreau sa se intample asta ), ca Bergodi nu o sa aiba un viitor prea indelungat pe banca , din pacate , ptr k ciobanu-i tot cioban ..si se indobitoceste pe zi ce trece ...si pasul urmator o sa fie panduru antrenor, il respect ,impune disciplina ..insa la partea de demnitate ...am indoieli ...se cam "gudura" pe langa Cioban ...aproape in aceeasi nota ca sluga de Argat si Mache scouterul mileniului .

 •  17 Septembrie 2009, 12:40

Singura mea speranta este ca pitecantropul sa inebuneasca de tot si sa-l ia in camasa de forta.Nu mai e mult!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează