INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAPOEL BEER SHEVA - FCSB 1-2

Budescu își avertizează colegii după victoria cu Beer Sheva: "Am avut șansă, puteam să fim egalați"

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 19 octombrie 2017 22:17

Constantin Budescu, pasatorul de la golul doi al lui Gnohere în victoria de pe terenul lui Hapoel Beer Sheva, scor 2-1, e conștient de faptul că echipa sa n-a făcut un joc prea bun și spune că cele 3 puncte au fost câștigate cu noroc.

"Mă simt bine, e important că am câștigat! A fost un meci spectaculos, cu ocazii de ambele părți. E bine că am făcut un joc bun, am avut și șansă, ei puteau să ne egaleze.

Am obținut 3 victorii meritate în Europa, ne bucurăm că avem maximum de puncte. Trebuie să câștigăm și în campionat. În Europa ne-au intrat toate! Cu siguranță vom întâlni un adversar puternic în primăvara europeană", a declarat Budescu la TV Telekom Sport.

Dacă roș-albaștrii vor câștiga etapa de peste două săptămâni, cu Hapoel Beer Sheva acasă, se vor califica matematic în primăvara europeană!

clipboard01

Program: 
02.11 Plzen - Lugano /  FCSB - Hapoel Beer Sheva
23.11 Lugano - Hapoel Beer Sheva / Plzen - FCSB
07.12 Hapoel Beer Sheva - Plzen  / FCSB - Lugano

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
699077510215282
Tudor Chirea  •  20 Octombrie 2017, 08:49

Sper ca nu ai devenit SCARBA, de cand esti in turma, nu nu ati avut sansa, ati avut un arbitru care v-a castigat meciul!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează