INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PLAY-OFF

Bulgarii ameninţă că fac revoluţie la Cluj » 3.000 de fani ai lui ŢSKA vin la meciul cu Steaua

Fanii lui CSKA fac o atmosfera incendiară la meciurile echipei
Fanii lui CSKA fac o atmosfera incendiară la meciurile echipei

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 august 2011 00:00 / Actualizat sambata, 06 august 2011 19:20

Meciul dintre Steaua  şi ŢSKA Sofia promite să fie nu numai o dispută între doua dintre cele mai tari echipe din zona Balcanilor, ci şi un adevărat duel al galeriilor.

O mică problemă însă pentru echipa roş-albastră, care nu va putea miza pe suportul fanilor din Ghencea, pentru că a ales să joace meciul de acasă la Cluj, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

În aceste condiţii, bulgarii speră să-i facă pe jucători să se simtă ca acasă şi vor veni în număr foarte mare în Gruia. Şeful galeriei lui ŢSKA, a anunţat că vrea să aducă în România nu mai puţin de 3.000 de suporteri şi s-a arătat chiar deranjat că meciul nu se joacă în Ghencea. "Am fi fost 5000 dacă se juca în Bucureşti", a spus acesta.

Steaua şi CKSA îşi vor disputa locul din grupele Europa League într-o dublă manşă. Meciul tur se va disputa în România, la Cluj, pe data de 18 august, în timp ce returul se va disputa la Sofia, pe 25 august.

Vezi aici adversarii tuturor echipelor româneşti din Europa League!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
sorincluj
sorincluj  •  09 August 2011, 22:41

In primul rand Romania se afla langa Balcani dar marog nu toti jurnalisti sportivi au invatat si geografie !!!!!!!!!!!poate sa luat dupa piesa lui Puia .......dar sa trecem la subiect in perspectiva Bulgari sunt putin mai agresivi ma refer la galeria celor de la CSK SOFIA dar sa nu uite ca in Ardeal e Romania si vor fi alaturi de Steaua toti Romani asa ca nu conteaza ca eu sunt U///ist si ca se joaca pe stadion la CFR ...vom fi alaturi ambele galeri din Cluj-napoca alaturi de STEAUA-BUCURESTI pt ca punctele conteaza in primul rand pt ROMANIA .....in rest avem vreme sa ne duelam in campionatul intern ,,,,,,,ASA CA FORZZA STEAUA

palikvsc
palikvsc  •  07 August 2011, 00:46
Postat de molarul_omah pe 06 August 2011, 20:15

Romania nu este in Balcani. Balcanii se opresc la Portile de Fier. De acolo incep Carpatii. Sursa: examenul de capacitate.

Nu are rost sa negi, traim in Balcani! :D ...E adevarat ca in bazinul carpatic nu se simte la fel de tare ca in sud =))

schukaryn
schukaryn  •  07 August 2011, 00:09

Bulgarii spun bine...vor veni sa faca revolutie..in loc sa faca spectacol!!! O sa avem parte de hooliganism si in tribune si pe strada....si inainte de meci si dupa!!!! Sper macar pe teren sa fie spectacol si sa castige Steaua!!! Succes

Vezi toate comentariile (20)
Comentează