INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LUGANO - FCSB 1-2

Ce s-a întâmplat la pauza meciului? Junior Morais a spus tot din vestiar

Articol de GSP - Publicat joi, 28 septembrie 2017 22:18

Junior Morais trage primele concluzii după victoria celor de la FCSB pe terenu lui Lugano, scor 2-1. Se bucură că echipa s-a schimbat după pauză și a explicat ce s-a întâmplat la vestiar. 

"Prima repriză n-am intrat deloc bine în joc. Ei au fost mai agresivi, au fost primii la minge. Bine că ne-am trezit. Dică ne-a zis să le arătăm cine e Steaua adevărată și să schimb rezultatul. Am intrat mult mai bine și am arătat cu totul altceva.

Prima repriză nu am controlat cum a trebuit mingea, nici terenul n-a fost grozav, cam denivelat. Avem jucători cu calitate și e bine că după pauză am schimbat rezultatul. Și Dennis Man ne-a ajutat mult.

Planici e un fotbalist foarte bun, ne ajută mult. E bine că a venit la Steaua și că ne ajută să mergem în primăvara Europa League. Avem 6 puncte, trebuie să rămânem concentrați și dacă va fi așa, ne vom califica.

În Israel va fi greu, dar trebuie să mergem acolo, să jucăm bine și să ne calificăm mai departe. Mă bucur că am dat gol și că am ajutat Steaua să câștige", a zis Morais la TV Telekom Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
edy91
edy91  •  29 Septembrie 2017, 08:26

Simplu. A intrat Teixeira la inchidere, de unde a putut sa fie playmaker, nu izolat in banda, si a intrat Man pe flanc, unde pustiul si-a dovedit inca o data tehnica in regim de viteza si zvacul pe care il are.

kwd2015
kwd2015  •  29 Septembrie 2017, 08:30
Postat de ray51 pe 29 Septembrie 2017, 08:17

"Prima repriză nu am controlat cum a trebuit mingea, nici terenul n-a fost grozav, cam denivelat." - chestie de limba... Ca si cum dupa pauza terenul s-a nivelat...

Like

ray51
ray51  •  29 Septembrie 2017, 08:17

"Prima repriză nu am controlat cum a trebuit mingea, nici terenul n-a fost grozav, cam denivelat." - chestie de limba... Ca si cum dupa pauza terenul s-a nivelat...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează