INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GENT - VIITORUL 5-0

Cel mai slab om de pe teren la debutul Viitorului în Europa League a fost un fost stelist! Toate notele primite de echipa lui Hagi sunt sub 5

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2016 08:58

Gent a spulberat-o pe Viitorul la primul meci în cupele europene pentru trupa lui Gică Hagi. Belgienii s-au impus categoric, scor 5-0.

Experiența celor de la Gent și-a spus cuvântul, iar evoluția echipei lui Hagi a lăsat de dorit. Carp a fost cel mai slab om de pe teren, fiind notat cu 2 în Gazeta Sporturilor.

Cei mai buni oameni ai meciului au fost atacanții Coulibaly și Depoltre, ambii cu nota 8. Cei doi au dat 3 din cele 5 goluri ale meciului.

note

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Iulie 2016, 10:42

si nu a trecut mult ca sa avem alta proba : asta e adevarata valoare a echipelor din Judetele Constanta si Gorj, si asta e adevarata valoare a fotbalului de club romanesc, cu unele mici exceptii, dar nu cu mult superioare. asadar, media de sport ar trebui sa fie la fel de rusinata, face parte din fenomen. nu are motive sa critice, cu cine se aduna se si aseamana. si presa si duiumul de asa zisi specialisti, analisti, comentatori, tehnicieni, impresari, fosti fluierasi, etc.. o fauna nociva, pestilentiala chiar, coroziva si cancerigena. ei si apucaturile si proastele lor obiceiuri sunt principala cauza a decaderii sportului romanesc, nu doar a futbolului in particular. de criticat o face oricine, de pus umarul si de muncit, poate la altii, cu altii.

merace
merace  •  29 Iulie 2016, 19:22

Viitorul fu tare in LPF si Liga 1 doar fiindca Gica are aici nasi si renume... Dar in UEFA, se vede ca ii mai trebuie niste nunti si zaiafeturi... :D

10204389902090161
Nicolae Cojocaru  •  29 Iulie 2016, 17:47

Astazi l-am auzit pe Hagi, la *** tv, ca meciul a fost frumos, un meci bun, cu multe goluri, cu multe ocazii pe care si le-au creat cei de la Viitorul. E tare, îi merge mintea brici!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează