INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ

CFR - Basel reloaded? » Ardelenii vor să-i elimine pe elveţieni definitiv din Europa

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 19 decembrie 2012 21:00

Ricardo Cadu, căpitanul celor de la CFR Cluj, speră ca echipa sa să pice cu un adversar accesibil în "şaisprezecimile" Europa League.

"Am vrea o echipă mai puţin puternică, pentru că vrem să mergem cît mai departe. Sincer, eu nu ştiu adversarii, chiar nu m-am uitat pe listă. Cred că Basel ar fi o echipă accesibilă pentru noi. Am jucat de două ori cu ei, i-am bătut de două ori.

Click aici pentru a vedea urnele de la tragerea la sorţi de mîine!

Ar fi bine să jucăm cu ei. Să vedem ce noroc avem. Nu cred că ne putem gîndi să cîştigăm Europa League. Nici noi, nici Steaua. Poate doar să visăm. E un vis aproape imposibil, totul depinde de şansa de la tragere", a spus Ricardo Cadu la Fanatik Show, la DigiSport 1.

Tragerea la sorţi pentru "şaisprezecimile" Europa League va avea loc mîine, de la ora 15:00, pe DigiSport 1, DolceSport 1, Eurosport şi liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
teodor.muresan
teodor.muresan  •  20 Decembrie 2012, 10:28

Steaua cu Basel. Asta e . Are bulan. Sunt curios de CFR.La astia le lipseste bulanu. S-a vazut si la clasamentul stranierul anului. Weslei, primul, (nu zic ca nu merita), urmatorii patru, CFR-isti. Punctajul cumulat, al lor, e aproape dublu , in comparatie cu punctajul cumulat al celorlalti.

cfrclujole
cfrclujole  •  20 Decembrie 2012, 10:08
Postat de gerula666 pe 20 Decembrie 2012, 02:40

Steaua- Napoli...CFR-Stuttgard :)))

Steaua- Basel...CFR-Stuttgard :)))

gerula666
gerula666  •  20 Decembrie 2012, 02:40

Steaua- Napoli...CFR-Stuttgard :)))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează