INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - CELTIC 2-0

CFR CLUJ // Ioan Becali, dezvăluire surpriză în direct la TV: „Am încercat să-l duc pe Dan Petrescu la Chelsea, lângă Mourinho”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 decembrie 2019 11:32

CFR Cluj e din nou în primăvara europeană a Europa League după victoria reușită în fața lui Celtic Glasgow, scor 2-0. Dan Petrescu bifează un nou parcurs fantastic în Europa, după cel avut cu Unirea Urziceni în 2009. 

În această dimineață, prezent în studioul unei televiziuni, agentul Ioan Becali a dezvăluit că s-a gândit în trecut să i-l propună pe Dan Petrescu lui Jose Mourinho pentru funcția de secund al lui Chelsea.  

„Cred că Dan Petrescu nu va avea inspirația greșită pe care a mai avut-o. Acum el are liniște financiară. Nu trebuie să se grăbească să preia o echipă din Kazahstan. El trebuie să mai stea un an la Cluj și după sa plece, să mai ia un campionat. Cu 3-4 piese, poate să contiune aceasta aventură la Cluj.

El trebuie să aștepte o ofertă de la o echipă de la mijlocul clasamentului din Italia, din Anglia. Brighton, West Ham... West Ham ar fi ceva senzațional pentru că e o echipă din Londra. L-am prezentat la câteva cluburi din Championship. 

Eu am încercat, la cea de-a doua venire a lui Jose Mouriunho la Chelsea, să îl duc pe Dan Petrescu antrenor secund acolo, dar am zis că e prea putin pentru el. Plus că Mourinho avea staff-ul său”, a declarat Ioan Becali, la Pro X. 

Reacția conducerii după victoria CFR-ului: „Nu mă așteptam la calificare”

Vezi și: 

CFR CLUJ // Ioan Becali, dezvăluiri bombă despre situația de la CFR: „M-am întâlnit cu șefii lor, mi-au spus că vor vinde”c

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
magic4ever
magic4ever  •  13 Decembrie 2019, 16:21
Postat de Vlad Muresan pe 13 Decembrie 2019, 14:07

Excelent, magnific, mirobolant, 2 victorii cu rezervele și juniorii lui celtic și Lazio și 1 victorie în fața a 8 jucători de câmp și lui Rennes care i-au dominat copios pe blatisti.

Ofticosule care esti fan FCSB, ai uitat ca CFR a batut pe Celtic la ei acasa in meciul din preliminariile UCL cand scotienii au folosit cel mai bun 11?Si la Cluj au facut egal...

411193213115437
Vlad Muresan  •  13 Decembrie 2019, 14:07

Excelent, magnific, mirobolant, 2 victorii cu rezervele și juniorii lui celtic și Lazio și 1 victorie în fața a 8 jucători de câmp și lui Rennes care i-au dominat copios pe blatisti.

cfrinho
cfrinho  •  13 Decembrie 2019, 13:03

Hmmm, am impresia ca Dan Petrescu e ca si plecat. Sa fie Premier League?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează