INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - LAZIO 2-1

CFR CLUJ - LAZIO 2-1 // Emmanuel Culio, euforic după victoria campioanei: „E o seară la fel de frumoasă ca atunci când am bătut-o pe AS Roma în Ligă”

Articol de - Publicat vineri, 20 septembrie 2019 09:00

CFR Cluj a învins Lazio, scor 2-1. Argentinianul Emmanuel Culio (36 de ani) a revenit după o accidentare care l-a ținut departe de gazon 10 meciuri. A fost introdus în minutul 83, în locul lui Alexandru Păun. 

„E foarte important s-o batem și pe FCSB în campionat. E o seară frumoasă, la fel de frumoasă ca atunci când am bătut-o pe AS Roma în Italia, în grupele Champions League.

Nici n-am văzut bine golul al doilea, eram pe margine și a țipat lumea în jur. «Ce s-a întâmplat? Ce e?», am întrebat. «E gol!». Și atunci m-am bucurat și eu.

Grupa e foarte grea, trebuie să rămânem lucizi, fiindcă drumul până la calificare rămâne lung și greu. Prima repriză a fost una slabă pentru noi. A contat mult că Deac a egalat, din acel moment CFR a căpătat încredere și a jucat bine în partea a doua, cu personalitate”, a declarat Emmanuel Culio după meci.

„Eu am lipsit o lună, așa că nu am ritmul necesar pentru a juca un meci întreg. Încet, încet voi reveni la forma cea mai bună și o să pot juca mai mult de un sfert de oră, douăzeci de minute” 
- Emmanuel Culio

VEZI ȘI: 

CFR CLUJ - LAZIO 2-1 // Ciprian Deac și Omrani au prins aripi: „Asta e adevărata față a CFR-ului!” + obiectiv îndrăzneț

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
831710413570679
Cornaciu Raul  •  20 Septembrie 2019, 11:44
Postat de ares.123 pe 20 Septembrie 2019, 11:16

Diferenta e ca la Cluj se joaca fotbal, iar la voi turca...sau ma rog, mai nou Piturca.

Craiova degeaba aduce spectatori, ca fotbal pauza. Prefer mai putini spectatori si civilizati, nu mitocani ca si la meciul cu Honved. Craiova in Europa in ultimii 3 ani se cam tot face derusine. Oricum au nevoie de un aracant, fundas dreapta si doi fundasi centrali. Altfel poate sa vina si Guardiola. Cicaldau nu mai joaca nimic, Barbut, Roman, Kelic, Acka is lemn

ares.123
ares.123  •  20 Septembrie 2019, 11:16
Postat de Ionescu Danut pe 20 Septembrie 2019, 09:30

Asta e diferenta dintre Craiova si Cluj , Craiova aduce intr-un meci de campionat 30.000 de suporteri iar Clujul aduce cateva mii cu Lazio .

Diferenta e ca la Cluj se joaca fotbal, iar la voi turca...sau ma rog, mai nou Piturca.

daniaania
daniaania  •  20 Septembrie 2019, 10:36
Postat de Ionescu Danut pe 20 Septembrie 2019, 09:30

Asta e diferenta dintre Craiova si Cluj , Craiova aduce intr-un meci de campionat 30.000 de suporteri iar Clujul aduce cateva mii cu Lazio .

Nu contest ca aveti suporteri multi. CFR este cea mai buna echipa, la preturile din Cluj prob nici acolo nu erau multi pe stadion.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează