INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - LAZIO

CFR CLUJ - LAZIO // FOTO Alessia Marcuzzi, fosta parteneră a lui Simone Inzaghi, imagini incendiare la Insula Iubirii

Articol de GSP - Publicat joi, 19 septembrie 2019 19:47

Alessia Marcuzzi (46 de ani), fosta soție a lui Simone Inzaghi, antrenorul lui Lazio, e cea mai nouă participantă la ediția VIP a „Insulei Iubirii” din Italia.  

Alessia și Simone s-au despărțit în octombrie 2012, dar carierele celor doi nu au fost deloc afectate. Din contră, Inzaghi este pe banca lui Lazio de trei sezoane, iar astăzi are meci în grupele Europa League contra campioanei României. Marcuzzi este una dintre cele mai bine plătite personaje din media italiană.  

Alessia a postat imagini incendiare de la filmările show-ului „Insula Iubirii” și a stârnit o mulțime de controverse în presa din Peninsulă.  

+7 FOTO

Vezi și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează