INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - RENNES 1-0

CFR CLUJ - RENNES 1-0 // VIDEO Dan Petrescu, temperat după a doua victorie cu Rennes: „Să nu sărbătorim pentru că nu suntem calificați!” » Ce mesaj a avut pentru Arlauskis

Articol de GSP - Publicat joi, 07 noiembrie 2019 22:32

CFR Cluj a învins-o din nou pe Rennes, 1-0, în grupele Europa League, și mai are nevoie de un punct în următoarele două meciuri, cu Lazio și cu Celtic, pentru a se califica matematic în primăvara europeană.

  • Campioana României este pe locul 2 în grupa E, cu 9 puncte, cu unul sub Celtic. Următorul meci e pe 28 noiembrie, cu Lazio, la Roma
  • Vezi AICI clasamentul LIVE

Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, a vorbit despre victoria cu Rennes și l-a lăudat pe portarul lituanian Ggiedrius Arlauskis, care a avut mai multe intervenții salvatoare. 

„Asta e viața de antrenor. Fără sacrificiu, fără muncă, fără organizare, fără faze fixe și fără noroc nu ai cum să bați o echipă mai bună. Rennes a bătut PSG de două ori, e o echipă fantastică, cu mulți jucători în naționala de tineret a Franței. Am luat 6 puncte pentru că jucătorii s-au sacrificat. Când te sacrifici, Dumnezeu te ajută. 

Fără noroc și fără Arlauskis nu am fi câștigat. I-am spus lui Arlauskis că lucrez de trei ori cu el și nu țin minte când a mai făcut un meci așa bun. Poate doar Unirea Urziceni - Sevilla (n.r. 1-0 în 2009, în grupele Champions League). 

E o diferență mare de nivel, dar prin sacrificiu am anulat-o. Nu credeam dacă îmi zicea cineva înainte că luăm 6 puncte cu CFR Cluj, mai ales că Rennes a jucat bine cu PSG, echipă care-i are pe Neymar, Mbappe și Cavani, și a bătut-o de două ori.  Dar să nu sărbătorim prea mult, că încă nu suntem calificați”, a declarat Dan Petrescu la TV Digi Sport. 

Conferința lui Dan Petrescu după meciul cu Rennes

Citește și: 

CALCULE Finală de calificare pe Olimpico sau „omenie” cu Celtic în ultima etapă? 3 scenarii posibile pentru campioană

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
piet
piet  •  08 Noiembrie 2019, 11:58
Postat de Danut Ognean pe 08 Noiembrie 2019, 11:18

gura mica gigelule invata sa scrii corect prima data si pe urma posteaza!daca se face control antidoping la fcsb toata echipa va-fi suspendata!felicitari cfr!

Esti machidon?Digigist? Control sa se la toate si control psihologic tuturor conducatorilor de club .

100002473541087
Danut Ognean  •  08 Noiembrie 2019, 11:19

felicitari dane!felicitari cfr!condoleante gigeilor

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  08 Noiembrie 2019, 11:19
Postat de valu4ever pe 08 Noiembrie 2019, 08:49

Bravo Dan! Le-ai dat peste nas la inputiti de bucuresteni prezenti pe la Tv.***

Hei,hei sogore!Ti s-a incins slana in tine?Dupa becalistii de la GIGI SPORT1 ii judeci tu pe bucuresteni?Ce ar fi sa-i judecam si noi pe ardeleni dupa niste "caractere"ca Ioan Andone,Vasile Miriuta sau Viorel Moldovan?Asta in fotbal,ca daca intram in politica e... jale!Gasim..."grupul de la Cluj",unde de curand au trecut in corpore in tabara cealalta!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează