INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - RENNES 1-0

CFR CLUJ - RENNES 1-0 // Julien Stephan, antrenorul francezilor, a fost impresionat de data asta: „Bravo lor! Îi felicit”

Articol de GSP - Publicat joi, 07 noiembrie 2019 22:06

CFR Cluj a învins-o pe Rennes, scor 1-0, și mai are nevoie de un singur punct pentru a se califica în șaisprezecimile de finală ale Europa League. Julien Stephan, antrenorul francezilor, i-a felicitat pe clujeni, după ce în tur s-a declarat frustrat de eșec.  

„Am avut ocazii mai bune, dar fotbalul e despre eficiență. Din păcate, la fel ca în startul sezonului, nu am putut concretiza. E o decepție pentru noi să fim deja eliminați. Incapacitatea noastră de a marca e o mare problemă.  

Meciul de acasă a avut anumite circumstanțe, dar astăzi am avut ocazii mai mari. Decepția e cu atât mai mare. Sper să învățăm anumite lucruri din asta și să ne ajute în campionat. 

Arlauskis a fost foarte eficient. Îi felicit pe cei de la CFR Cluj pentru parcursul lor. E o echipă foarte curajoasă. Bravo lor!”, a declarat Julien Stéphan. 

CLASAMENT GRUPA E

EchipăMeciuriGolaverajPuncte
1. Celtic 47-310
2. CFR Cluj44-39
3. Lazio 45-73
4. Rennes42-51

PROGRAMUL ULTIMELOR DOUĂ ETAPE

28.11, ora 22:00 

  • Lazio - CFR Cluj
  • Celtic - Rennes

12.12, ora 19:55

  • Rennes - Lazio
  • CFR Cluj - Celtic

Vezi și:

CFR CLUJ - RENNES // CALCULE Finală de calificare pe Olimpico sau „omenie” cu Celtic în ultima etapă? 3 scenarii posibile pentru campioană

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
spartcapus
spartcapus  •  07 Noiembrie 2019, 23:27

Felicitati CAMPIOANA ROMANIEI!

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  07 Noiembrie 2019, 23:10

Bravo felicitari CFR Cluj, face cinste tarii !!!

lixandru88
lixandru88  •  07 Noiembrie 2019, 23:09

Se mai aude și de bine de România. Felicitări CFR!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează