INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - RENNES

CFR CLUJ - RENNES // Julien Stephan, antrenorul lui Rennes: „Sperăm să terminăm 11 contra 11” + De ce urmăresc francezii campionatul românesc

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 noiembrie 2019 17:51

Julien Stephan (39 de ani), antrenorul lui Rennes, a prefațat returul cu CFR Cluj din grupele Europa League, spunând că, după ce în meciul de pe teren propriu francezii au avut doi jucători eliminați, își dorește ca toți elevii săi să încheie partida pe teren. 

  • CFR Cluj - Rennes se joacă joi, 7 noiembrie, în Gruia, de la ora 19:55 și va fi liveTEXT pe GSP.ro. 
  • În tur, campioana României a câștigat la limită, scor 1-0. 

„Este sigur vorba de orgoliu în sensul că ne dorim o primă victorie. Nu trebuie să mai vorbim despre ceea ce s-a întâmplat la Rennes. Există o anumită frustrare. Mâine vom intra fără niciun regret, trebuie să dăm dovadă de maturitate pentru a câștiga. Am mai multe opțiuni, Jeremy (n.r. Morel, prezent la conferință) poate juca, dar mâine vom anunța echipa. Avem numai jucători în formă, sportivi. Trebuie să jucăm cu intensitate.  

Nu mi-am imaginat că vor fi atâtea accidentări. Meciul de mâine va fi incomparabil altul. Sperăm să terminăm 11 contra 11. Trebuie să îi mulțumim 100% pe cei 500 de suporteri care și-au anunțat prezența. Echipa noastră progresează, dar vom vedea după cele 90 de minute de joc. Vom face toate pregătirile necesare pentru a câștiga”, a spus Julien Stephan. 

Jeremy Morel (35 de ani), integralist în meciul tur, a vorbit și el despre importanța obținerii celor trei puncte din meciul contra trupei lui Dan Petrescu.  

„Toate meciurile sunt importante, însă cel mai important este întotdeauna cel care urmează. Trebuie să câștigăm, să dăm totul pe teren pentru a putea avansa. Fiecare meci este diferit. Acasă am făcut un meci mare 9 contra 11. Vom încerca să evităm erorile, pentru că acestea ne-au costat scump. 

În meciul tur, publicul a jucat un rol important. Mâine trebuie să luptăm să îi mulțumim pe cei care vor veni la meci. Campionatul românesc este unul pe care îl urmărim cu atenție, pentru că echipele joacă în cupele europene. Dacă CFR Cluj a ajuns aici înseamnă ca are un nivel bun”, a spus fundașul.

VIDEO // MATCH PREVIEW CFR CLUJ - RENNES

VEZI ȘI

CFR CLUJ - RENNES // Billel Omrani știe cum să îi învingă din nou pe francezi: „Nu avem de ales” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
vanis
vanis  •  06 Noiembrie 2019, 21:08
Postat de blatistu49 pe 06 Noiembrie 2019, 18:41

singura echipa de la noi care poate bate RENNES ul e FCSB ul

Poate in Cupa Satelor!

blatistu49
blatistu49  •  06 Noiembrie 2019, 18:41

singura echipa de la noi care poate bate RENNES ul e FCSB ul

pote
pote  •  06 Noiembrie 2019, 18:29

Sa speram ca le mai da afara doi! Ce arogante pe pacaliciul asta!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează