INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR - STEAUA ROȘIE 1-2

VIDEO Scene halucinante după CFR Cluj - Steaua Roșie » Românii s-au luat la bătaie la vestiare, spre stupefacția sârbilor: „Haos total în România!”

CFR Cluj a fost învinsă de Steaua Roșie Belgrad, scor 1-2, și la returul play-off-ului Europa League. După meci, la vestiare, a avut loc o adevărată bătălie între cele două tabere. +25   FOTO
CFR Cluj a fost învinsă de Steaua Roșie Belgrad, scor 1-2, și la returul play-off-ului Europa League. După meci, la vestiare, a avut loc o adevărată bătălie între cele două tabere.

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 august 2021 01:24 / Actualizat vineri, 27 august 2021 01:36

CFR Cluj a fost învinsă de Steaua Roșie Belgrad, scor 1-2, și la returul play-off-ului Europa League. După meci, la vestiare, au avut loc scene reprobabile. 

Frustrările acumulate în campania europeană au erupt la finalul disputei cu Steaua Roșie Belgrad. O altercație generală a avut loc în fața vestiarelor, între oamenii de la CFR Cluj. 

Pe imaginile surprinse de o persoană din tabăra sârbilor se aud lovituri puternice, înjurături și o voce care încearcă să facă pace: „Vă rog, nu vă mai loviți!”.

VIDEO Bătaie generală după CFR Cluj - Steaua Roșie 

La haosul din zona vestiarelor a fost martor și Marian Copilu. Fostul președintele al clujenilor, conform informațiilor din ultimele ore, a încercat să aplaneze conflictul. Spiritele s-au calmat doar după intervenția oamenilor de ordine de la stadion.

Evenimentele ar fi fost declanșate de juristul Ioan Ivașcu și Viorel Boncoi, kinetoterapeutul echipei CFR Cluj, conform sport.ro.

Varianta sârbilor: un fotbalist al campioanei CFR Cluj s-a bătut cu un om din staff

Jurnalistul sârb Miloš Simanović susține că încăierarea din vestiar s-ar fi petrecut între unul dintre jucătorii campioanei CFR Cluj și un membru al staff-ului. Sub titlul „Haos total în România”,  portalul sârbesc B92 susține că lucrurile erau încinse de minute bune și că au degenerat într-o adevărată luptă: „Oamenii de securitate au fost nevoiți să intervină prompt”.

Neluțu Varga, iureș la CFR

Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj, a fost demis de la CFR Cluj după înfrângerea cu Steaua Roșie Belgrad, scor 1-2. Odată cu „principalul” pleacă și întregul lui staff, dar și președintele Marian Copilu. Cel mai probabil, Dan Petrescu va reveni pe banca tehnică. 

+21 FOTO

Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, și-a pierdut răbdarea după înfrângerea din returul play-off-ului Europa League. Nemulțumit de rezultatele echipei, dar și de o serie de prime din contractele fotbaliștilor despre care nu ar fi știut, Varga a decis să demită mai mulți oameni importanți din club!

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - Steaua Roșie:

Bălgrădean, gafă COLOSALĂ în CFR Cluj - Steaua Roșie! » Șumudică și-a făcut cruce pe margine!

Vocile Gazetei » CFR Cluj - Steaua Roșie, comentat live de Ovidiu Ioanițoaia, Cristian Geambașu și Justin Gafiuc

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (62)
gazistu
gazistu  •  28 August 2021, 00:17

nu voi i-ati socotit pe cei de la CFR, ca-s cei mai profesionisti??

prazburg1948
prazburg1948  •  27 August 2021, 21:31
Postat de napocarepublic pe 27 August 2021, 20:58

Hahaha

Nu ziceai acum cateva zile ca la kfr lucreaza numai profesionisti? Circarilor =))

napocarepublic
napocarepublic  •  27 August 2021, 20:58

Hahaha

Vezi toate comentariile (62)
Comentează