INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CHELSEA - PAOK SALONIC

CHELSEA - PAOK SALONIC // FOTO Imaginea serii în Europa League » Ce făcea președintele lui Chelsea în atmosfera incendiară de pe "Toumba"

FOTO: Reuters +2   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 20 septembrie 2018 20:44

Bruce Buck (72 de ani), președintele lui Chelsea Londra, a fost surprins împărțindu-le chipsuri fanilor englezi care au făcut deplasarea la Salonic, pentru duelul cu PAOK, din Europa League. 

Fanii englezii au fost avertizați de oficialii clubului londez că deplasarea la Salonic este una cu risc ridicat și că recomandarea lor este să rămână acasă. Cei mai curajoși suporteri s-au încumetat, iar devotamentul le-a fost răsplătit într-un mod inedit. Pe un "Toumba" arhiplin, Bruce Buck s-a strecurat înaintea partidei cu zeci de pungi de chipsuri, pe care le-a înmânat fanilor londonezi.

Vezi și: Danel Sinani, luxemburghezul care a răpus CFR Cluj, lăudat de antrenorul unui club legendar din Europa

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
romeverest
romeverest  •  20 Septembrie 2018, 21:55

Club serios care isi respecta suporterii !! L-ati vedea pe “ciobanul natiunii” sa faca asa ceva ??

baruch
baruch  •  20 Septembrie 2018, 21:18

tare. dar totusi, mult prea risipitor. trebuia sa le dea cate un bilet folosit de la ultimul meci al lui chelsea in liga campionilor, ca amintire.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează