INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CUPA UEFA / ZENIT - STUTTGART 2-1

Marica nu a rezistat gerului

Articol de GSP - Publicat joi, 19 februarie 2009 00:00

Teren îngheţat şi denivelat. Ninsoare persistentă. Vînt puternic şi tăios. Minus 5 grade Celsius. În asemenea condiţii dure s-a jucat aseară meciul dintre Zenit şi Stuttgart, în turul "16"-imilor Cupei UEFA. Marica a intrat din start la oaspeţi, fără a reuşi mare lucru. Deşi a alergat mult, nu a putut beneficia decît de o oportunitate (54), şut slab din 10 metri, dintr-o poziţie excelentă. Înfrigurat, a sfîrşit prin a fi schimbat cu Schieber (77). Mai bine adaptată situaţiei, Zenit s-a impus cu 2-1. Nou venitul Huszti, reluare la o respingere greşită a portarului Lehmann, şi Timoşciuk (foto, în alb), şut surprinzător de la 18 metri, între care s-a intercalat Gomez (execuţie plasată de la marginea careului), au schimbat tabela. Ruşii se putea desprinde dacă Pogrebniak nu rata 4 mari ocazii, o dată incredibil cu poarta goală. (Constantin Popescu)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează